Brulsaus - Verstegen Professional

Brulsaus, de rijk gevulde saus voor heel Nederland

We brullen het van de daken, Nederland heeft er een nieuwe saus bij: Brulsaus! Een rijk gevulde saus om je assortiment meteen een nieuw impuls te geven. Met een heerlijke, toegankelijke smaak die heel Nederland zal laten brullen en smullen. De frisse, zoetzure tonen maken heel veel populaire fast-casual gerechten nóg lekkerder en zorgen ervoor dat de saus direct een publiekslieveling wordt.

All-in-one saus

De Brulsaus is rijk gevuld met grove stukjes ui en augurk. En dat is, buiten gewoon heel lekker, ook lekker makkelijk. Hierdoor is er namelijk geen garnering meer nodig om gerechten lekker en aantrekkelijk te serveren. De saus doet het werk. De Brulsaus is gemaakt met de allerbeste kwaliteit kruiden en specerijen, zonder toevoeging van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. En dat proef je.
Bestel via onderstaande button 3 flessen Brulsaus en ontvang een gratis Brulpakket (20 tafelkaarten met prijspanel en 3 receptkaarten).

Lees meer
Brullend lekkere gerechten

Doordat Brulsaus een all-in-one saus is, zet je in een handomdraai de lekkerste en meest originele fast-casual gerechten op tafel. Inspelend op trends of als aanvulling op de echte klassiekers. De saus combineert heerlijk met loaded fries of met traditionele friet, maar is ook superlekker op een broodje hamburger, bij frikandellen, nacho’s, kibbeling of bij een lekker stukje vlees. Het biedt bovendien de mogelijkheid om eenvoudig nieuwe gerechten te creëren zoals Brulfriet, een Brulburger of Brulnacho’s. Met de nieuwe Brulsaus gaan er nieuwe deuren open.

Download de receptkaarten

De Brulsaus is een heerlijke saus die Nederland laat brullen van geluk en smullen van nieuwe smaakbelevingen. Laat het brullen maar beginnen!

Ben jij een horeca-gast? Maak dan kans op een Nationale Dinerbon t.w.v. €50!

Maak een foto van een gerecht met Brulsaus Deel jouw foto op social media met #brullenvangeluk