Als versspecialist op zoek naar feestelijke recepten?

Feestelijke recepten voor slagers

Je zult het als versspecialist ook merken, in deze periode van het jaar groeit de behoefte bij de consument om luxere gerechten op tafel te zetten. Om écht uit te pakken en gasten te verrassen. De stap naar de versspecialist is dan ook snel gezet voor de juiste bewerkingswijzen, de ingrediënten, de kwaliteit, de vakkennis en de aandacht. Wij zijn er trots op dat we deze eigenschappen delen. Vanuit onze gezamenlijke liefde voor de mooiste smaken en focus op kwaliteit en herkomst, helpen we je graag in te spelen op de behoefte aan kwaliteit.

Uitpakken met Top dishes vlees

Ben je op zoek naar feestelijke recepten voor slagers? Verstegen biedt een compleet pakket aan inspirerende, feestelijke gerechten die passen bij het specialisme en de kwaliteitsbeleving van jou als versspecialist. Van ambachtelijke soepen tot side en top dishes. Ook in vega. Gerechten die lekker luxe zijn, maar ook lekker makkelijk te maken. Om je klanten steeds weer te kunnen inspireren.

Top dishes vlees, de naam zegt het al, zijn luxe, ambachtelijke producten gemaakt van mooi vlees. Ze hebben een luxe uitstraling en vormen een prachtige aanvulling in je toonbank. Mooie specials voor de feestdagen of voor gezellige avonden die net iets luxer mogen zijn. Stuk voor stuk vleesproducten om echt mee uit te pakken, maar die toch eenvoudig zijn qua bereidingswijze.

Uitpakken met Top dishes wild

Met top dishes wild creëren we luxe, ambachtelijke producten op basis van wild. Wild is ideaal om etentjes een bijzondere twist te geven. Waar het vroeger nog alleen met de kerstdagen werd geassocieerd, is wild tegenwoordig het hele jaar verkrijgbaar. En is er ook meer behoefte aan. Onze top dishes wild spelen hierop in en stimuleren je klanten om eens een bijzonder wildgerecht op tafel te zetten.

Uitpakken met Ambachtelijke soepen

Een goed begin is het halve werk. Daarom staan hieronder twee heerlijke, ambachtelijke soepen als voorgerecht om meteen de toon van de rest van de avond te zetten. De soepen kunnen voor meerdere personen worden ingevroren, maar ook als verse soep in de toonbank worden aangeboden in verkoopklare take-away bekers.

Uitpakken met Vega side dishes

Vega is niet meer weg te denken, ook als het gaat om luxere gerechten. In deze brochure staan daarom ook vega side dishes op het menu. Vegetarische bijgerechten met een luxe uitstraling en met een heerlijke smaak. Wat dacht je van de vega-variant van de klassieker Beef Wellington? Of de Hasselback pompoen?

De World Spice Blends