Latijns-Amerikaanse BBQ-inspiratie - Verstegen Professional

Wakker het vuur aan met Latijns-Amerikaanse BBQ-inspiratie!

De Latijns-Amerikaanse keuken is hot. In bepaalde gebieden letterlijk qua smaak, maar zeker ook figuurlijk qua populariteit. Steeds meer restaurants met Latijns-Amerikaanse gerechten op de kaart openen hun deuren. Een logische ontwikkeling: door de diversiteit van deze keuken zit er voor iedereen wel iets lekkers bij. Daarom brengt Verstegen dit seizoen Latijns-Amerikaanse inspiratie naar de BBQ om met originele producten eenvoudig in te kunnen spelen op deze trend.

Tientallen invloeden

Onder de Latijns-Amerikaanse keuken vallen onder andere de keukens uit Zuid- en Midden-Amerika. Deze keukens vormen een echte smeltkroes aan smaken en eetculturen. In de gerechten vind je vooral Spaanse en Portugese invloeden. Als je noordelijker gaat, komen daar ook nog Afrikaanse invloeden bij. Er is een wereld te ontdekken in Latijns-Amerika! Van pittige, temperamentvolle gerechten tot mild gekruide smaken. En van zoet tot zuur.

Smaken voor een buitengewone BBQ-fiësta

Al deze smaken hebben we verwerkt in BBQ-producten waar jij je klanten mee kunt verrassen en inspireren. De recepten zijn samengesteld aan de hand van het bestaande Verstegen-assortiment. Allemaal met smaakinvloeden uit Latijns-Amerika om gerechten met vlees, vis, gevogelte, groenten én vegetarische gerechten heerlijk op smaak te brengen.

Zet dus Latijns-Amerika op de kaart en neem je klanten mee op reis naar alle uithoeken van dit heerlijke, gevarieerde gebied voor een buitengewone BBQ-fiësta!

Kruiden en specerijen voor een Latijns-Amerikaanse smaakbeleving

We hebben ons sauzenassortiment geheel vernieuwd en ingedeeld in drie herkenbare lijnen. Maak hiermee de mooiste smaakcombinaties, ook met Latijns-Amerikaanse gerechten.