Sous-vide & Stamppot - Verstegen Professional

Sous-vide & stamppot

Sous-vide en stamppot, het lijken misschien in eerste instantie twee afzonderlijke werelden. Maar toch zijn ze ook heel goed te combineren. Sterker nog, ze gaan heel goed samen. Bijvoorbeeld als take-away combinatie. Denk aan Tikka drumstick met Aziatische zuurkool. Of hete bliksem met wildpeper. Smaken die heel goed samengaan en die een eigentijdse draai geven aan je take-away assortiment. Verras je klanten met het beste van twee werelden in één 2-vaks schaaltje!

Sous-vide: ready-to-heat-maaltijden

Sous-vide is een klassieke kooktechniek die steeds populairder wordt. En terecht. De techniek om onder vacuüm bij lage temperaturen te garen heeft een groot aantal voordelen. Zo zijn producten langer houdbaar, blijven vitamines, mineralen en smaak beter behouden en wordt de smaak zelfs intenser. En, ook niet onbelangrijk, het zorgt voor een hoger rendement.

Lees meer
Wereldse stamppotten

Je ziet ze tegenwoordig het hele jaar door, toch blijft het een onvervalste najaarsklassieker: stamppot. Er zullen ongetwijfeld een groot aantal klassieke stamppotten in je assortiment zitten. Maar laten we het dit jaar eens helemaal anders doen. We willen je uitdagen om op een andere manier naar stamppotten te kijken. Met varianten die een nieuwe invulling geven aan het klassieke concept.

Lees meer

Recepten