Summer festival - Verstegen Professional

Summer festival

Als Verstegen zijn wij continu bezig met het helpen en inspireren van onze klanten met mooie concepten waarmee ingespeeld kan worden op de behoefte van de consumenten.


De huidige situatie in ons land heeft invloed op onze economische situatie en daarmee ook invloed op ons consumptiegedrag. De trend is al voelbaar dat klanten prijsbewuster worden. Hierdoor wordt de verhouding tussen prijs en waarde belangrijker waardoor het koopgedrag van de consument verandert. De piramide van Maslow is een mooie weergave van dit verschijnsel. We gaan terug naar de basisbehoefte en geven minder geld uit aan luxere producten.

Terug naar de basis met ons unieke assortiment

Hoe kun jij hier als versspecialist op reageren?

Door continu op zoek te gaan naar de juiste aansluiting op de behoefte van je klant natuurlijk! Denk hierbij aan trends en veranderingen op technologisch en maatschappelijk gebied. Deze veranderende klantbehoefte probeer je zo goed mogelijk door te vertalen naar je organisatie om succesvol te zijn.

Inspiratie en recepturen

Breng jouw budgetproducten deze zomer meer onder de aandacht bij de consument met verrassende, nieuwe en traditionele smaken en bereidingsvariaties waardoor je jouw producten de extra waarde toekent die ze verdienen. Verstegen helpt je daar graag bij!

Dit doen we door middel van inspiratie & recepturen die speciaal zijn ontwikkeld op basis van de veranderende behoeften. Uitgangspunt bij deze ontwikkelingen zijn:
- Een basisrecept van all-time klassiekers
- Minimaal drie variaties op deze klassiekers. Deze zijn gemakkelijk te bereiden vanuit het basisrecept, door middel van kleine toevoegingen.
- De recepten zijn geschikt voor het bereiden in de pan of oven
- Alle recepten zijn ook geschikt voor op de BBQ!

Download de recepturen

Talloze recepten Minimaal 3 variaties per recept Alle benodigde artikelnummers

Maak ook eens gebruik van ons aanbod voor het maken van smakelijke verse worsten met onze Taste Extensions. Neem snel een kijkje op de pagina.