Heb je vragen?

Wij helpen je graag verder

Neem contact met ons op

Heb je een andere vraag en staat deze niet tussen onze veelgestelde vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag verder. Van maandag t/m donderdag zijn we bereikbaar van 8:00 uur – 17:30 uur, op vrijdag zijn we bereikbaar van 8:00 uur – 17:00 uur. Ook kun je een bericht achterlaten via onderstaand contactformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Image-block

Contact

  Verstegen Spices & Sauces B.V.

  Veelgestelde vragen

  Hier vind je antwoord op veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact op door onderstaand contactformulier in te vullen.

  Als je een bestelling plaatst, betaal je €5,85 aan verzendkosten. Een bestelling vanaf €75, wordt in Nederland gratis verzonden.

  Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW.

  Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten.

  Indien je een klacht hebt over onze producten of dienstverlening, dan kun je contact met ons opnemen via onderstaand contactformulier. Je ontvangt binnen 14 dagen na ontvangst van de klacht een inhoudelijke reactie van ons. Indien je niet tevreden bent over de afhandeling van de klacht, kan deze ter bemiddeling voorgelegd worden via www.thuiswinkel.org.

  De sauzen van Verstegen zijn warm en koud te bereiden. Sommige sauzen zijn alleen geschikt om koud te serveren, sommige sauzen zijn alleen geschikt om op te warmen en sommige sauzen zijn geschikt om koud en warm te serveren. De bereiding van de producten vind je bij het betreffende product in de Verstegen webshop.

  De productspecificaties zijn te vinden in de webshop bij het betreffende product. Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact op met onze klantenservice via info@verstegen.nl.

  De meeste producten zijn ook verkrijgbaar in grootverpakking. Deze kun je via onze webshop bestellen. Staat het product er niet tussen? Neem dan contact op met onze klantenservice via info@verstegen.nl.

  Onze producten zijn te vinden bij de meeste groothandels. Een deel van ons assortiment is ook te bestellen via de Verstegen webshop. Hiervoor dien je te beschikken over een geldig BTW-nummer.

  Droge kruiden(mixen) bewaar je bij voorkeur op een droge plek in de keuken (uit de buurt van de wasemkap). Bij transparante verpakkingen raden wij aan de kruiden(mixen) op een donkere, droge plek te bewaren.

  Een ongeopende verpakking van Verstegen saus kun je buiten de koeling bewaren. Wij raden aan om een aangebroken verpakking niet langer dan ca. 4 weken te bewaren in de koeling.

  Een groot gedeelte van de producten van Verstegen bevatten het Pure-label. Dit label houdt in dat de producten vrij zijn van declarabele allergenen, MSG en fosfaten. Ook is het gebruik van zout geminimaliseerd. Producten die geen Pure-label hebben, kunnen allergenen bevatten.

  Mochten er allergenen in een product verwerkt zijn, dan staan deze vermeld in de ingrediëntendeclaratie. Deze is ook te vinden bij het desbetreffende product in onze webshop.

  Ons assortiment biedt tal van producten die vrij van gluten zijn.
  Mochten er gluten in een product verwerkt zijn, dan staan deze vermeld in de ingrediëntendeclaratie. Deze is ook te vinden bij het desbetreffende product in onze webshop.

  Verstegen producten zijn te koop bij veel verschillende groothandels. Een deel van ons assortiment is ook te bestellen in de Verstegen webshop.

  Neem direct contact op met de juiste contactpersoon in jouw regio.

  Niels Hessels

  Accountmanager B2B NL - Freshservice Nederland

  Nederland

  Brabant, Zeeland, Zuid Holland

  Hans Beck

  Trade Accountmanager B2B NL - Foodservice

  Nederland

  Edwin Helsemans

  Salesmanager B2B NL

  Nederland

  Stefan van der Lip

  Key Accountmanager B2B NL - Foodservice

  Nederland

  Sebastiaan Huting

  Accountmanager B2B NL - Foodservice

  Nederland

  Brabant, Gelderland, Limburg, Overijssel

  Martin de Gans

  Accountmanager B2B NL - Freshservice Nederland

  Nederland

  Brabant, Gelderland, Noord Holland, Utrecht

  Stacey van Leeuwen

  Key Accountmanager Trade B2B NL Foodservice

  Nederland

  Jos Hutten

  Key Accountmanager Trade B2B NL - Freshservice Nederland

  Nederland

  Cor Peters

  Accountmanager B2B NL - Freshservice Nederland

  Nederland

  Brabant, Gelderland, Limburg, Overijssel

  Harrie Platzer

  Key Accountmanager B2B NL - Freshservice Nederland

  Nederland

  Sjors Zuiderhoek

  Accountmanager B2B NL - Foodservice

  Nederland

  Drenthe, Friesland, Groningen, Overijssel

  Amir Mohamed

  Sales Manager Trade B2B NL

  Nederland

  Dion Spronk

  Accountmanager B2B NL - Foodservice Nederland

  Nederland

  Brabant, Zeeland, Zuid Holland

  Gerard Been

  Accountmanager B2B NL - Foodservice

  Nederland

  Brabant, Gelderland, Noord Holland, Utrecht