Onze producten en concepten

Stuk voor stuk uniek

Bekijk ons assortiment

Bij Verstegen zijn alle producten en concepten uniek, stuk voor stuk. Alle kruiden en specerijen komen bij de oorsprong vandaan, dáár waar de beste kwaliteit vandaan komt. Wil je meer weten over een bepaald concept of productlijn? Hier lees je er alles over.

Image-block

World Spice Blends Pro

Een wereld aan verrassende smaken voor jouw gasten! Gasten en professionals zijn nieuwsgieriger dan ooit naar wat de wereld biedt in kleur, geur, smaak en karakter. Daarom introduceert Verstegen de nieuwe World Spice Blends Pro: authentieke kruidenmixen naar oorspronkelijke receptuur, zonder toegevoegd zout.

Lees meer
Image-block

Crispy Breadings

Met de nieuwe, knapperige Crispy Breadings van Verstegen transformeer je in een handomdraai een mooi recept tot een verrassende schnitzel, veka of maaltijd. De grove flakes met de hartige, trendy smaken Cheese and OnionAsian en Spicy Tomato zijn heerlijk om een traditionele schnitzel een twist te geven. Of gebruik over (vegetarische) maaltijden die een beetje structuur kunnen gebruiken zoals pasta’s of stamppotten. Daarnaast is het perfect als smaakvolle en superknapperige paneer voor een bijzondere Veka met vlees of vis.

Lees meer
Image-block

Loaded Toppings

Verstegen introduceert Loaded Toppings: mooie kant-en-klare, rijkgevulde en efficiënte maaltijdcomponenten. Speciaal samengesteld als snelle smaakmakers om je ambachtelijke versproducten en gerechten nóg lekkerder te maken. De Loaded Toppings, onder andere voorzien van de heerlijkste grove stukken groenten en de beste kruiden en specerijen, zijn nu verkrijgbaar in vier wereldse smaken: ItalianMexicanKorean en Indian Coconut Curry.

Lees meer
Image-block

Sliceable Sauces

De Sliceable Sauces brengen je gemak en efficiëntie. Op eenvoudige wijze kun je producten opwaarderen wanneer het jou uitkomt en à la minute diversiteit in je toonbank aanbrengen. Ideaal als vulling in alle verssegmenten (vlees, vis, kip en groenten). Probeer ze alle zeven!

Lees meer
Image-block

World Grills

De World Grills zijn marinades bereid op basis van plantaardige oliën. Bij deze marinades gaan de intense smaak en eenvoud voor toepassingen hand in hand, ze zijn namelijk à la minute toepasbaar (zonder marineertijd). De marinade geeft een prachtige glans en intense smaak aan elk versproduct, waardoor je een breed scala van gerechten met vlees, gevogelte, vis en groenten een verrassend en nieuw accent kunt geven. Bekijk ons volledige assortiment en laat je verrassen!

Lees meer
Image-block

Maak het verschil op de grill

Het nieuwe BBQ seizoen staat weer voor de deur en consumenten zijn op zoek naar inspiratie. Naar bewerkingswijzeningrediëntenkwaliteitvakkennis en puur vakmanschap. Daarvoor komen ze bij jou in de winkel. Verstegen helpt je graag om in te spelen op die vraag. Hoe? Met de beste barbecue producten en bijpassende recepten.

Lees meer
Image-block

Satésaus

Er worden steeds bewustere keuzes gemaakt als het gaat om eten. Smaak gaat daarbij hand in hand met ‘verantwoord genieten’. Als foodprofessional wil je steeds op dit soort ontwikkelingen kunnen inspelen en wij als Verstegen helpen je daar graag bij. Zo hebben we onze satésaus vernieuwd en verbeterd. Met onze vernieuwde receptuur zetten we de nieuwe standaard in de markt. De satésaus bevat namelijk 42% minder suiker, 33% minder zout en 25% minder vet ten opzichte van de oude receptuur. Ook is de satésaus nu volledig plantaardig en geschikt voor veganistische leefstijlen. Met de vernieuwde satésaus van Verstegen is het lekker en verantwoord laten genieten écht peanuts.

Lees meer
Image-block

Vernieuwde sauzen-assortiment

Sinds onze oprichting is er veel veranderd binnen de foodsector. Vooral als het gaat om de wensen en behoeften van jouw gasten en klanten. Denk aan gemak, gezondheid, duurzaamheid en kwaliteit. Als professional ben je natuurlijk continu op zoek naar passende antwoorden op deze veranderende behoeften. En daar helpen we je graag bij. Daarom vind je die antwoorden vanaf nu terug in ons vernieuwde sauzen-assortiment.

Lees meer
Image-block

Geef jouw eigen draai aan worst

Worst is populair. Wereldwijd zie je al jaren een grote verscheidenheid aan verschillende worstsoorten. Ook in Nederland groeit de vraag naar meer inspiratie en variatie in (verse) worst. Om hier een heerlijk, culinair antwoord op te geven, ontwikkelde Verstegen het concept ‘Geef jouw eigen draai aan worst’, waarmee je worsten een eigen, bijzondere signatuur meegeeft.

Lees meer
Image-block

Vega Binding mix

Als versspecialist wil je natuurlijk hulp en inspiratie voor vegetarische opties, omdat hier vanuit de consument steeds meer vraag naar is (“sinds 2017 is het aantal verkochte vleesvervangers in de supermarkt met 51% toegenomen”). Met de Vega Binding mix hoef je maar weinig handelingen te doen om vegetarische producten te kunnen maken. Producten die smaakvol zijn en helemaal losstaan van een vleesbeleving.

Lees meer
Image-block

Guilt Free

Snacken met een schuldgevoel is voorbij. Verstegen introduceert Guilt Free sauzen zonder kunstmatige toevoegingen. De eerste sauzen zónder toegevoegde suikers of zoetstoffen, maar mét een geweldige smaak. Het beste van beide werelden dus. De sauzen zijn gemaakt van de mooiste kruiden en specerijen en bevatten geen declarabele allergenen en alleen van nature aanwezige suikers.

Lees meer
Image-block

Pure

Consumenten eten steeds bewuster. Dat is geen hype, maar een blijvende ontwikkeling. Er is steeds meer behoefte aan verantwoorde voeding. En dat zet door. Mede daarom voeren wij al jaren het Pure-label. Producten met dit label bevatten geen declarabele allergenen, geen MSG, geen fosfaten en een minimale hoeveelheid zout. Echt pure producten dus!

Lees meer
Image-block

Middle East

De Middle East mixen zijn ontwikkeld door Fatima Marzouki. Fatima is bij de Diwan awards in België benoemd tot vrouw van het Jaar voor vrouwen met een Marokkaanse achtergrond. Ze heeft veel betekend voor deze gemeenschap door deze keuken bekend te maken bij de autochtone Belgische gemeenschap. Fatima probeert met eten de gemeenschappen bij elkaar te krijgen. Ze heeft 2 restaurants, een shop in de stadsfeesthal in Antwerpen en meerdere boeken geschreven over deze keuken.

Lees meer
Image-block