Uitgelichte producten - Verstegen Professional

Bekijk onze producten

Bij Verstegen zijn alle producten uniek, stuk voor stuk. Alle kruiden en specerijen komen bij de oorsprong vandaan, dáár waar de beste kwaliteit vandaan komt. Wil je meer weten over een bepaald concept of productlijn? Hier lees je er alles over.

Summer festival

Als Verstegen zijn wij continu bezig met het helpen en inspireren van onze klanten met mooie concepten waarmee ingespeeld kan worden op de behoefte van de consumenten.

De huidige situatie in ons land heeft invloed op onze economische situatie en daarmee ook invloed op ons consumptiegedrag. De trend is al voelbaar dat klanten prijsbewuster worden. Hierdoor wordt de verhouding tussen prijs en waarde belangrijker waardoor het koopgedrag van de consument verandert. De piramide van Maslow is een mooie weergave van dit verschijnsel. We gaan terug naar de basisbehoefte en geven minder geld uit aan luxere producten.

Lees meer
Latijns-Amerikaanse BBQ-inspiratie

De Latijns-Amerikaanse keuken is hot. In bepaalde gebieden letterlijk qua smaak, maar zeker ook figuurlijk qua populariteit. Steeds meer restaurants met Latijns-Amerikaanse gerechten op de kaart openen hun deuren. Een logische ontwikkeling: door de diversiteit van deze keuken zit er voor iedereen wel iets lekkers bij. Daarom brengt Verstegen dit seizoen Latijns-Amerikaanse inspiratie naar de BBQ om met originele producten eenvoudig in te kunnen spelen op deze trend.

Lees meer
Vernieuwde sauzen-assortiment

Sinds onze oprichting is er veel veranderd binnen de foodsector. Vooral als het gaat om de wensen en behoeften van jouw gasten en klanten. Denk aan gemak, gezondheid, duurzaamheid en kwaliteit. Als professional ben je natuurlijk continu op zoek naar passende antwoorden op deze veranderende behoeften. En daar helpen we je graag bij. Daarom vind je die antwoorden vanaf nu terug in ons vernieuwde sauzen-assortiment.

Lees meer
Geef jouw eigen draai aan worst

Worst is populair. Wereldwijd zie je al jaren een grote verscheidenheid aan verschillende worstsoorten. Ook in Nederland groeit de vraag naar meer inspiratie en variatie in (verse) worst. Om hier een heerlijk, culinair antwoord op te geven, ontwikkelde Verstegen het concept ‘Geef jouw eigen draai aan worst’, waarmee je worsten een eigen, bijzondere signatuur meegeeft.

Lees meer
Vega Binding mix

Als versspecialist wil je natuurlijk hulp en inspiratie voor vegetarische opties, omdat hier vanuit de consument steeds meer vraag naar is ("sinds 2017 is het aantal verkochte vleesvervangers in de supermarkt met 51% toegenomen"). Met de Vega Binding mix hoef je maar weinig handelingen te doen om vegetarische producten te kunnen maken. Producten die smaakvol zijn en helemaal losstaan van een vleesbeleving.

Lees meer
LegHumes

Fermenteren is weer helemaal terug. En dat is logisch, want door fermentatie worden textuur, kleur en vooral smaak langer behouden. In het proces ontstaat umami en dat zorgt voor een uniek en rijk smaakprofiel. Dit heeft Verstegen geïnspireerd om fermenteren te perfectioneren. En makkelijker werkbaar te maken. Met als resultaat: ‘LegHumes’, een serie gefermenteerde groenten en sauzen met nieuwe, frisse en pure smaken. Smaken die je professionele hart sneller zullen laten kloppen.

Lees meer
Guilt Free

Snacken met een schuldgevoel is voorbij. Verstegen introduceert Guilt Free sauzen zonder kunstmatige toevoegingen. De eerste sauzen zónder toegevoegde suikers of zoetstoffen, maar mét een geweldige smaak. Het beste van beide werelden dus. De sauzen zijn gemaakt van de mooiste kruiden en specerijen en bevatten geen declarabele allergenen en alleen van nature aanwezige suikers.

Lees meer
Pure

Consumenten eten steeds bewuster. Dat is geen hype, maar een blijvende ontwikkeling. Er is steeds meer behoefte aan verantwoorde voeding. En dat zet door. Mede daarom voeren wij al jaren het Pure-label. Producten met dit label bevatten geen declarabele allergenen, geen MSG, geen fosfaten en een minimale hoeveelheid zout. Echt pure producten dus!

Lees meer
Middle East

De Middle East mixen zijn ontwikkeld door Fatima Marzouki. Fatima is bij de Diwan awards in België benoemd tot vrouw van het Jaar voor vrouwen met een Marokkaanse achtergrond. Ze heeft veel betekend voor deze gemeenschap door deze keuken bekend te maken bij de autochtone Belgische gemeenschap. Fatima probeert met eten de gemeenschappen bij elkaar te krijgen. Ze heeft 2 restaurants, een shop in de stadsfeesthal in Antwerpen en meerdere boeken geschreven over deze keuken.

Lees meer