Verleg je grenzen

3 wereldse recepten voor elk moment van de dag.

Ontbijten in Peru, lunchen in Mexico en dineren in Azië: met deze drie recepten neem je je gasten mee op een smaakvolle wereldreis. Van zoete-aardappeldonuts met zwarte mais en buffelyoghurt, tot een tortilla met oesterzwam-birria en tuinbonen guacamole, en een ribeye met kruidige madras-hangop. Laat kruiden en kleuren samenkomen in deze drie speelse en gelaagde gerechten van wereldklasse.

Peruaanse zoete-aardappeldonuts

Een overheerlijk Peruaans ontbijt.

De zoete -aardappeldonuts met zwarte mais en buffelyoghurt.

Bekijk hier het recept!
Image-block

Mexicaanse tortilla met oesterzwam-birria

Proef de smaakvolle Mexicaanse lunch.

Een tortilla met oesterzwam-birria met guacamole van tuinbonen en zoetzure ui.

Bekijk hier het recept!
Image-block

Gebakken ribeye

Bereid zelf een verassend diner.

Maak deze sappige gebakken ribeye met een Aziatische twist.

Bekijk hier het recept!
Image-block