Verstegen brengt gemak, kwaliteit en ambacht samen op Slavakto
Verstegen brengt gemak, kwaliteit en ambacht samen op Slavakto
Er wordt steeds meer gevraagd van jou als versspecialist. De behoefte aan gemak en inspiratie is groter dan ooit, terwijl de vraag naar ambachtelijke kwaliteit groeit. Dit lijkt een moeilijke tweestrijd, maar toch zijn er slimme oplossingen mogelijk om aan beide te voldoen. Om gemak, kwaliteit en ambacht samen te laten komen. We laten het je graag zien en ervaren op de Slavakto op 4 en 5 oktober. Meer weten? Hier volgt alvast een voorproefje van ons programma op de beurs.
Alles komt weer samen
Blij zijn we bij Verstegen dat de Slavakto dit jaar weer door kan gaan en dat we erbij kunnen zijn. Dat we iedereen weer persoonlijk kunnen ontmoeten en inspirerende gesprekken kunnen voeren. Onze foodspecialisten nemen je bij onze stand graag mee langs alle nieuwe trends, inspirerende concepten, technieken en inzichten. Langs manieren om gemak, kwaliteit en ambacht te combineren. Maar ook langs alle ingrediënten die daaraan ten grondslag liggen. Alles komt weer samen!
Gemak en kwaliteit gecombineerd
Uitdagingen zoals het personeelstekort maken het er niet makkelijker op om als versspecialist aan alle behoeften tegemoet te komen. Daarom ontwikkelen we bij Verstegen nieuwe concepten en producten die gemak bieden, zonder daarbij concessies te doen op kwaliteit. Deze concepten en producten zijn gebaseerd op de dagelijkse praktijk van food professionals. Dit doen we met behulp van smaak, rekening houdend met thema’s en seizoenen, maar ook op basis van budget.
Nieuwe producten
Loaded Toppings
Verstegen introduceert bijvoorbeeld de Loaded Toppings: mooie kant-en-klare, rijkgevulde en efficiënte maaltijdcomponenten. Speciaal samengesteld als snelle smaakmakers om je ambachtelijke versproducten en gerechten nóg lekkerder te maken. De Loaded Toppings, onder andere voorzien van de heerlijkste grove stukken groenten en de beste kruiden en specerijen, zijn verkrijgbaar in vier wereldse smaken: Italian, Mexican, Korean en Indian Coconut Curry. Ze zijn creatief in te zetten om elk gerecht een eigen identiteit te geven.
Sliceable Sauces
Ook in de spotlights staan de Sliceable Sauces. Deze snijdbare sauzen brengen je gemak en efficiëntie. Op eenvoudige wijze kun je producten opwaarderen wanneer het jou uitkomt en à la minute diversiteit in je toonbank aanbrengen. Op de Slavakto introduceren we drie nieuwe smaakvarianten: Nacho-Cheese, Honey & Mustard en Blue Stilton. Ideaal als vulling in alle vers-segmenten (vlees, vis, kip en groenten). Vanwege de vaste vorm zijn de snijdbare sauzen gemakkelijk te portioneren in plakjes of blokjes en worden pas bij verhitting vloeibaar. Ze zijn verpakt in sticks van 250 ml. Deze producten zijn speciaal ontwikkeld voor het bieden van gemak voor iedere versspecialist.
Klein snufje, grote invloed
Kruiden en specerijen vormen de basis van al onze producten. Een klein snufje is wat we ervan gebruiken in de keuken, maar dat snufje heeft wel een hele grote invloed op een gerecht of versproduct. En achter elk snufje zit een verhaal. De oorsprong van kruiden en specerijen is heel erg belangrijk, omdat de bodemgesteldheid en klimatologische omstandigheden van grote invloed zijn op de uiteindelijke kwaliteit van een specerij. Dat maakt dat peper niet zomaar peper is, en nootmuskaat niet zomaar nootmuskaat. Op de beurs laten we je graag zien hoe je de mooiste, verrassende smaken creëert met kruiden en specerijen van de beste kwaliteit. Ook nemen we je graag mee in het verhaal achter onze producten, in een bedrijf dat inmiddels al ruim een eeuw actief is op de kruiden- en specerijenmarkt.
Programma
Wat kan je van ons verwachten op de beurs?
⭕️ Introductie van nieuwe producten. Op de beurs tonen we je onze nieuwste producten, die gemak, kwaliteit en smaak samenbrengen.
⭕️ Proeverij. We presenteren onze producten letterlijk op een presenteerblaadje in de vorm van heerlijke hapjes bereid door onze foodspecialisten, met bestaande en nieuwe Verstegen producten.
⭕️ Workshop en presentaties. We voeden je graag met relevante kennis en kunde over het verhaal achter en het gebruik van kruiden en specerijen.
⭕️ Beursaanbiedingen en acties. Maak onder andere kans op het winnen van een compleet verzorgd dagarrangement op de landerijen van Boutique Restaurant Bavette, met culinaire en vakkennis inspiratie voor je gehele team.
Praktische informatie
Je vindt Verstegen op stand A017 – A027. De Slavakto vindt plaats op 4 en 5 oktober van 14:00 uur tot 22:00 uur in de Werkspoorkathedraal in Utrecht. Zien we je daar?
Bron logo Slavakto: Slavakto.nl