Recepten

Presenteer de pasta in een grote schaal in de toonbank.

Pasta | Gamba's in Nantuasaus

Varieer met verschillende vissoorten en groenten.

Kabeljauw |Gamba Ovenschaaltje met Nantuasaus

Uiteraard kun je variëren met vissoorten en/of schaal en schelpdieren afgestemd op het seizoen. 

Gestoofde Kabeljauw in Nantuasaus

Serveer de Foe Yong Hai met gekookte rijst.Kruid de omelet ook eens met Verstegen Specerijenmix voor Bami (Artikelnr. 050574) of Specerijenmix voor Nasi (026174)Voor extra garnituur kun je kippendijen of witvis toevoegen.

Foe Yong Hai
Merguez worst met Sliceable Nachosauce
Tandoori lamsrack | pancetta
Spek & Nacho Cheese braadstuk
Honey Mustard Chicken
Rookworst zuurkoolwaaier
Varkenshaas Blue Stilton Culinair
Ui/spek ovenburger

Een echte smaaksensatie, gemakkelijk te bereiden in de pan, oven of BBQ.

Gevulde Indian Filetlapjes

Een variatie op het bekende recept van de carpaccio tapenade, met de smaak van de World Grill French Garden en truffel.

Biefstuk-tapenade French Tartufo
Loaded Topping Smulslof Italian
Loaded Topping Smulslof Mexican

Dit recept leent zich ook prima voor een vegetarische variant. Vervang dan de Parmaham door gepofte paprika.

Loaded pitza Italian

Vervang voor een vegetarische stamppot de mortadella door vegetarische spekblokjes.

Loaded rucola stamppot Italian
Loaded gepofte aardappel Mexican
Loaded quesadilla Mexican
Loaded zoete aardappel stamppot Mexican
Kip gehaktballetjes met Spicy Tomatosauce en pasta
Carpaccio steak met Sliceable Stiltonsauce
Cajun Spies | biefstuk maïs
Cajun kalkoenrollade
Cajun varkenshaas medaillons
Hamburger met Nacho Cheese topping

Almost every Spicemix del Mondo can be used to flavour this bread.The degree of salt must be 8 gram. So the amount of seasalt changes per recipe, depending on wich Spicemix del Mondo you use.

Herbal Sourdough Bread Engels

Serveer de Traditionele Kumar's Rendang met gekookte rijst en Verstegen Kroepoek (Artikelnr. 128174)

Traditionele Kumar's Rendang
Loaded Naanbrood met Loaded Topping Indian Coconut Curry
Loaded Bagel Italian Style met Loaded Topping Italian
Loaded Fries Italian met Loaded Topping Italian

Varieer met de vulling, een stukje gegaard buikspek of gemarineerde kippendijen zijn ook erg lekker tussen een gua bao bun met Loaded Topping Korean.

Loaded Bao Bun met Loaded Topping Korean
Loaded Sweet Potato Fries met Loaded Topping Mexican

Naar smaak kun je de Loaded Nacho's garneren met gesneden tomatenblokjes, paprika, rode ui en zoete aardappel creme. 

Loaded Nacho's met Loaded Topping Mexican
Korean Loaded Fries
Spaghetti met Loaded Topping Italian

Varieer met de vulling van de taco's, denk aan gehakt of kipfilet.

Taco's met Loaded Topping Mexican

Varieer met de groente en vervang het gebakken ei eens door kip, vlees of vis.

Bibimbap met Loaded Topping Korean

Lekker met Verstegen Yoghurt knoflook saus (Artikelnr. 116902).

Indian Loaded Fries

Varieer met verschillende smaken ravioli's of tortelini's

Bospaddenstoelen Ravioli met Loaded Topping Italian

Asperges met Hollandaisesaus is de perfecte combinatie.

Asperges Koken Traditioneel

De Rode Biet Burger is ook erg lekker met Connoisseur Lemon Coriander Sauce (art.nr. 116103).Vervang het water desgewenst door bietensap.

Rode Bieten Burger

Serveer de lamsschenkels met in de oven gebakken aardappelpartjes en gegrilde groenten.

Lamsschenkel Sous-Vide

Lekker met gepofte zoete aardappel en maiskolf van de BBQ.

Spareribs

Serveer met Verstegen Yoghurt Knoflook Saus (Artikelnr. 116956 of 116902)

Tandoori Gamba Spies

Lekker met brood en diverse smeersels en Verstegen Salsa Cajun saus (Artikelnr. 116003)

Cajun Mosselen BBQ Bag

Lekker met rijst, brood of gebakken aardappel.

Cajun Ovenschaal met Vis
Cajun Dorade van de BBQ

Deze Cajun Crab Cakes zijn lekker als voorgerecht, op een salade of als hapje. Serveer met Verstegen Salsa Cajun Sauce (Artikelnr. 116003)

Cajun Crab Cakes

Deze Romige Vis Tandoori is heerlijk met naanbrood en komkommer raita.

Romige Vis Tandoori

Serveer met Pilav rijst.

Tandoori Ovenschaaltje met Tilapia

Lekker van de BBQ met Yoghurt Knoflook Saus (art.nr. 116956 of 116902). Deze visburgers zijn de perfecte vervangers van de klassieke hamburgers bij de BBQ.

Tandoori Visburger

Traditioneel wordt de Cajun Sausage (Boudin worst) als streetfood gegeten. De worstvulling wordt uit de darm gegeten.

Cajun Sausage

Deze Cajun Croque is een leuk en verrassend BBQ item voor zowel kinderen als volwassenen.

Cajun Croque
Cajun Mini Kiprollade

Lekker bij de koffie of als onderdeel van een dessert. In de winter ook een leuke toevoeging op warme chocomelk.

Kruidnagel marshmallow

Lekker met Verstegen Salsa Cajun Saus (artikelnr. 116010 of 116003).

Cajun Chicken Wings

Deze Tandoori Spiezen zijn lekker met Verstegen Yoghurt Knoflook Saus (Artikelnr. 116902)

Tandoori Spies (Traditioneel Recept)

Lekker met Verstegen Yoghurt Knoflook Saus (Artikelnr. 116902)

Tandoori Kip Duo

Serveer de Tandoori Hamburger op naanbrood met little gem, taugé, rode peper ringen, zoet zure komkommer, verse koriander en Verstegen Smokey BBQ Saus (Artikelnr. 116502) of Asian Bun & BBQ Sauce (Artikelnr. 1029301).

Tandoori Hamburger

Deze Tandoori Spekfakkel is heerlijk van de BBQ met frisse salade en gepofte aardappel.

Tandoori Spekfakkel
43 rub for chicken
JD rub for meat

Serveer dit braadstuk met een lekkere winterse stamppot.

Appeltaart varkensbraadstuk met Kaneel

Ook lekker als snackballetje voor een winterse tapasschotel.

Winterse snackballen met kandijkoek
Varkenshaas met kruidkoek en warme specerijen

Mooi als een kerstrollade met een verrassende vulling.

Luxe ragout rollade

Mooie combinatie van Tandoori varkensrib en kruidige feta.

Gevulde Tandoori varkensrib met feta

Tandoori smaken gaan altijd goed met toevoeging van zuivel.

Frisse Tandoori kippendij schaal

Klassieke combinatie van rundvlees en pittige Cajun smaak.

Cajun style grillstick | Biefstuk

Malse kruidige lamsrack voor op de barbecue of in de pan.

Kruidige Cajun lamsrack

Vervang de Paneermeel Rood eens door Seroendeng.

WK Kipspiesjes ovenschotel

Zet een show schaal op de toonbank en bestrooi deze met Binding Vero Pure voor een poedersuiker effect.

Olieballen
Mini kippendij rollade Tandoori
Mini kipfilet rollade Mediteranee
Mini lamsfilet rollade Rozemarijn-Munt
Mini lamsbout rollade Basic & Mosterd
Mini procureur rollade Cajun
Mini varkenshaas rollade Tex Mex
Mini staartstuk rollade Peru
Mini sukade rollade Dutch

Rollade, een onvervalste klassieker! Serveer dit mooie vleesgerecht met een puree van pastinaak en een lekkere jus.

Varkensfilet rollade met pastinaakpuree en jus

Een verrassende crème brûlée met het kenmerkende suikerlaagje bovenop, maar een hartige vulling van geitenkaas.

Geitenkaas crème brûlée met coquille, walnoten crumble en zeewier tortillachips

Twee köftes van lamsgehakt, gepresenteerd op een bedje van parelcouscous en hummus. Een aantrekkelijk gerecht om te zien en te proeven.

Köfte van lamsgehakt met hummus en kruidige parelcouscous

Een heerlijk dessert, waarin de zoete tonen van de panna cotta en honeycomb samen komen met het rood fruit en de kardemom.

Kardemom vanille panna cotta met honeycomb, citroentijm en rood fruit

Deze gevulde portobello’s met quinoa, foelie en rode bieten crème vormen een heerlijk vegetarisch voorgerecht. Met de frisse touch van foelie.

Gevulde portobello met quinoa, foelie en rode bieten crème
lekker-recept-voor-bospaddenstoelensoep

Een échte soep-de-luxe, perfect voor het najaar.

Bospaddenstoelensoep

Lak de rollade af met de World Grill - Cielo Rosso.

Flat iron rollade

Een mooi gerecht dat ook nog eens lekker smaakt! Tip: zet op tafel met Halloween.

Hasselback pompoen

Ook lekker op de bbq!

Lamsrack uit de oven

Een heerlijke, ambachtelijke soep als voorgerecht.

Mosterd-kerrie soep

Bind de hertenbout tot rollade en vul de inkepingen met knoflook en rozemarijn.

Hertenbout rollade

Porchetta is een Italiaans gerecht waarbij een stuk buikspek, of een hele buik, wordt gekruid, opgerold en gegaard.

Porchetta

Garneer met pecannoten, cranberries en rozemarijn.

Reerug moutarda
veggie-wellington

Dé vega-variant van de klassieker Beef Wellington.

Veggie wellington
wildburger

Heerlijke burger met wild twist.

Wildburger
stamppot-aziatische-zuurkool

Garneer deze Aziatische zuurkool met de decoratiemix France, en maak het helemaal af!

Stamppot Aziatische zuurkool
hete-appel-peer-bliksem

De decoratiemix Rotterdam zorgt voor uitstraling van kwaliteit en smaak bij deze stamppot.

Stamppot hete appel-peer bliksem

Creëer een kleurrijke stamppot, door de oerwortels van licht naar donker beetgaar te koken!

Stamppot oerwortel
stamppot-cielo-rosso

De Italiaanse stamppot met olijven geeft je nieuwe invulling aan het klassieke concept.

Stamppot Cielo rosso
stamppot-kidney-beans

Meng de groenten door de zoete aardappelpuree en decoreer met de decoratiemix Espagnol.

Stamppot kidney beans
sous-vide-gegaarde-ratatouille

Maak efficiënt en eenvoudig een heerlijke maaltijd klaar.

Sous-vide gegaarde ratatouille
bospaddenstoelensoep

Garneer de aardappel- paddenstoelensoep af met koriander.

Sous-vide gegaarde aardappel-paddenstoelensoep

De Grand Veneur saus brengt de volle smaak van rode wijn in het gerecht, en is lekker bij alle vleessoorten.

Sous-vide gegaarde boeuff bourguignon

Voeg de saus gelijktijdig met het vlees en de groente toe aan de vacuüm kookzak.

Sous-vide gegaarde burrito procureur

Deze verrassende combinatie is ook geschikt voor take-away.

Sous-vide gegaarde wildpeper

Creëer zuurvlees door de sukade te marineren in balsamico azijn en gaar sous-vide.

Sous-vide gegaard zuurvlees

Deze tikka drumsticks zijn eenvoudig sous-vide bereid op 85 ºC voor 100 minuten.

Sous-vide gegaarde tikka drumsticks

Gebruik de Classic Mushroom sauce, een heerlijke saus met de kwaliteit van Verstegen.

Sous-vide gegaard kalfsvlees

Basisrecept voor aardappelpuree.

Aardappelpuree

Deze kip kecap is makkelijk te bereiden in een sous-vide portiezak.

Sous-vide gegaarde kip kecap

Bijna iedere Spicemix del Mondo is geschikt voor dit brood. Vul evt. aan met zeezout.Het totale zout gehalte van dit recept moet 8 gram zijn.

Zuurdesem kruidenbrood

De Chinese hamburger is lekker met Asian Black Pepper sauce (art.nr. 477502).

Chinese hamburger

Serveer de Chinatown varkensfilet met nasi goreng, zoetzure komkommer en Asian Black Pepper sauce (art.nr. 477502).

Varkensfilet Chinatown

Bestrooi de zalmspies voor het serveren met geroosterd sesamzaad.

Zalm-zeewier spiezen

Serveer de kip wok Chinatown met eiermie en Kroepoek Mini Indonesia (art.nr. 128174).

Kip wok Chinatown

Serveer de gevulde kipfilet chinatown eens met een stamppot spitskool.

Gevulde kipfilet chinatown

Serveer de Chinese lamsbout met roerbakgroente en witte rijst. Blus de roerbakgroente vlak voor het serveren af met Asian Black Pepper sauce (art.nr. 477502).

Chinese lamsbout rollade

Neem groente die een niet al te lange bereidingstijd nodig hebben.

Chinese lamsbout-groente spies

Serveer de varkenshaas medaillons met Asian Black Pepper sauce (art.nr. 477502.

Chinese varkenshaas medaillons

Lekker tussen een Indianse roti koek met zoet zure komkommer.

Kip kerrie massala

Lekker op de BBQ met Verstegen Sherry Cocktailsaus.

Beef shaslick

Serveer met gepofte aubergine van de BBQ.

Runder BBQ cordon bleu

Lekker met in de schil gebakken aardappel wedges en beetgaar gekookte broccoli.

Varkenshaas olivio

Voeg voor een smaak variatie eens 100 gram uitgebakken magere spekjes toe.

Varkenshaas in Bourgondische Saus
Vis vinken

Garneer af met wat verse taugé en koriander.

Babi pangang gehaktballetjes

Een poké bowl leent zicht perfect om te variëren met garnituren.

Poké bowl

Deze vegetarische curry is heerlijk met rijst of noedels, als hoofdgerecht of als component in een rijsttafel.

Kumar's zoete aardappel curry

Voeg voor de echte Zuid-Amerikaanse smaak als laatste gesneden korianderblad aan het gerecht toe. Serveer met rijst.

Chili sin carne

Bestrooi de enchilada's met ringen chili en limoenrasp voor meer pit en frisheid.

Vegetarische enchilada's

Varieer naar eigen inzicht met verschillende groente.

Vegetarische couscous met gegrilde groente

Lekker met een Oriëntaalse komkommersalade.

Gamba limoen spies

Serveren met een al dente gekookte tagliatelle en gehakte peterselie.

Gamba's in Spaanse saus

Serveer met Ravigotesaus (art.nr. 115903).

Scholly

Voeg voor wat extra smaak beleving eens uien partjes en stukken paprika toe tussen de schol en gamba's.

Schol gamba spies

Serveer met Bearnaisesaus (art.nr. 435719). 

Tongfilet rolletjes

Serveer de Yacheojeon gelijk uit de pan en garneer af met de Verstegen Asian Bun & BBQ Sauce, Gomasio Curry, pinda's en rucola sla.

Yacheojeon

Garneer de Pinda Soep af met dun gesneden lente ui, groente chips en Verstegen Seroendeng (Artikelnr. 322274)

Pinda soep

Garneer de Brownie met Pinda ijs met roodfruit, pinda's en chips van Pancetta.

Brownie met Pinda IJs
Groente quiche "chifa"

Garneer de Geroosterde Bloemkool met de mix van macadamia, koriander en peterselie. 

Geroosterde Bloemkool
Hertenbiefstuk met Warme Pepersaus
Eendenborst met Flamenco Hollandaise
Tom kha kai

Garneer de Knolselderij Saté spiezen met groenten chips.

Knolselderij Saté
Lamskotelet met risotto en bieten

Deze marinade kan ook gebruikt worden bij een salade met rivierkreeft of garnalencocktail.

Kreeft met pindadressing

Pimp je glas met goudspray en chocolade parels op de rand voor een mooie presentatie.

Bananen Mango Smoothie met Pinda

Serveer de Nasi met Kipsaté en Saus met Verstegen Atjar Tjampoer (Artikelnr. 111302)

Nasi met Kipsaté en Saté saus

Serveer de Groene Kool Stamppot met Verstegen Jus Kant & Klaar (Artikelnr. 412102)

Groene Kool Stamppot

Serveer de stoofpot met een puree van aardappels en pastinaak en gestoofde rode kool.

Wild Stoofpot

De Italiaanse Cordon Blue is erg lekker bij een frisse salade en gebakken krieltjes.

Italiaanse Cordon Blue
Afrikaanse braai reepjes

Serveer de Bourgondische stoofpot met geroosterde pastinaak en gepofte zoete aardappel.

Bourgondische Wildstoofpot

Serveer de Warme Winterstoof met rijst en gekruide haricots verts.

Warme winterstoof
Jachtschotel

Serveer de Peruaanse runderstoof met rijst en pittige tomatensalade.

Peruaanse runderstoof

Serveer de bruine bonensoep met boerenbrood en Coburgerham.

Bruine bonensoep

Serveer de soep met half geslagen truffelroom.

Bospaddenstoelensoep

Maak je eigen "signature dish" door andere groenten en/of vruchten toe te voegen.

Reepeper (sous vide)

Leuk om als begeleidend groente garnituur bij een luxe maaltijd te serveren.

Flensjes met paddenstoelen ragout

Varkenshaas Italiano is erg lekker bij een salade caprese. 

Varkenshaas Italiano

Het varkens grillrolletje gaat goed samen met gebakken aardappels met knoflook, ui en vers gekookte worteltjes.

Varkens grillrolletje
Cajun Boudin

Voeg naar eigen smaak of die van jouw klant een zetmeelproduct toe (pasta, aardappel, rijst, quinoa) en een vlees- of visproduct. Zo maak je à la minute een persoonlijke salade voor jouw klant.

Lemon koriandersalade

Serveer apart bij de lapjes de Yoghurt Knoflooksaus (art. nr. 116902).

Spaanse mini kipfilets (gourmet)

Serveer een salsa van tomaat, koriander en mango bij de mul.

Rode mul filet met venkel

Combineer onze Ketjapsaus met de Varkenshaas Sticks.

Varkenshaas sticks (Gourmet)

Goed te combineren met onze Grand Veneur saus.

Gevulde Biefstuk (Gourmet)

De Geitenkaas Triangel's zijn ook erg lekker bij soepen en salade's.

Geitenkaas Triangel

De roerbak kip flakes zijn erg lekker in combinatie met gekruide aardappeltjes of met ijsbergsla tussen een pita broodje.

Kip roerbak flakes

Heerlijk in combinatie met rucola sla en plakjes tomaat op een vers afgebakken pistoletje.

Kip kerrie Salade

De curry masala is erg lekker in combinatie met curry rijst.

Kip curry masala

Serveer de kip kerrie met gekookte rijst en Seroendeng (art. nr. 322274).

Kip kerrie (sous-vide)

Serveer de kip hachee met gekookte wilde rijst, aardappel puree of traditioneel met gekookte aardappelen.

Kip hachee

De Runderstoofschotel oud hollands is heerlijk in combinatie met aardappelpuree en rode kool.

Runderstoofschotel oud hollands
Gebraden kip

De Gamba's Thai adventure zijn lekker met roergebakken noedels, paksoi en pinda's.

Gamba's Thai adventure
Broodje shoarma kant & klaar

Gebruik de andere smaken Spice oils om een ander smaak - of landen thema te presenteren.

Olijven tapenade

Goed te combineren met onze Chimmichurri saus.

Brisket mini steaks (gourmet)

Serveer de quesedilla's met pesto.

Quesedilla italiana

Goed te combineren met onze orange mint saus.

Mediteraanse Eendenborst lapjes (Gourmet)

Goed te combineren met Classic Balsamico Tijmsaus.

Gorgonzola chipolata's

Goed te combineren met onze Pulled Pork saus.

Mini procureur steaks (gourmet)

Serveer de lamsschenkels met in de oven gebakken aardappelpartjes en gegrilde groenten.

Lamsschenkel

Bak de lamsracks voor serveren mooi goudbruin en serveer met Verstegen Balsamico Tijmsaus (415502).

French racks

Serveer het buikspek tussen een gestoomde bun met een frisse zoet zure atjar of salade.  

5 Spices Buikspek

Serveer de kalfs ossobucco op een mooie pasta of risotto.

Ossobucco van kalfsvlees

Lekker bij rauwe andijvie stamppot.

Kalfssukade

Lekker met een kruidige zuurkool stamppot.

Herfst Gehaktbrood

Varieër naar eigen inzicht met diverse groenten.

Arabische groentestoof

Braad de rollade op gemiddeld vuur gaar in braadpan of oven, voeg tijdens het garen een klot roomboter toe.

Gevulde Herfst Rollade

Verwarm de oven voor op 180 graden en gaar de vega ovenschotel 15 minuten.

Vega ovenschaal

Op gemiddeld vuur / 170 graden garen tot gewenste garing, let op doe dit niet te hoog in temperatuur zodat de kruidenlaag niet verbrand.

Ribeye Braadstuk

Gaar de kip in de oven gedurende 60 minuten op 160 graden.

Gevulde kip

Verwarm de Pulled Pork in het vacuum in eenpannetje kokend water of oven/magnetron/pan.

Herfst pulled pork

Gaar de Lamsracks in eenvoorverwarmde oven tot gewenste garing.

Lamsrack ovenschaal

Bak of grill een plak buikspek op hoog vuur.

Buikspek

Serveer de Pastrami ook eens op verse boterham met grove mosterd en augurken.

Pastrami (New-York style)
(sous vide) Arabische goulash

Varieer naar eigen inzicht met groenten en rauwkost.

Asian black pepper pokébowl

Lekker met Satésaus (kant-en-klaar) (art.nr. 450702).

Asian black pepper yakitori

Serveer bij de frites Guilt Free Tomato Ketchup (art.nr. 325901).

Asian black pepper hamburger

Dit recept is ook geschikt voor zalmfilet of ossenhaas.

Asian black pepper tonijn tataki

Serveer de snackballetjes met rauwkost naar wens.

Asian black pepper snackballetjes

Serveer de salsa cajun pasta salade gerookte zalm ook als maaltijd door een grotere portie te serveren.

Pasta salade met gerookte zalm

Gebruik eens een zoetzure komkommer.Vervang de coleslaw door een frisse tomaten salsa.

Broodje Kip

Serveer de brochette met gepofte aardappel en frisse salade.

Salsa cajun brochette

Serveer de Asian bun & bbq spareribs met gepofte zoete aardappel en gegrilde maiskolf.

Asian bun & bbq spareribs

In plaats van soba noodles kunnen ook eiernoodles of udon noodles gebruikt worden.Vervang de gamba's eens door kip.

Asian bun & bbq roerbak gamba's

Maak voor extra pit de Asian bun & BBQ sauce aan met azijn en gesneden verse chili.

Asian bun & BBQ buikspek

Serveer de Asian bun & bbq kipspies als snack tijdens de borrel.

Asian bun & bbq kipspies

De garnering bepaalt het uiterlijk en de smaak van deze spring rolls. Varieer daarom met allerlei smaken kruiden, cressen en bloemen.Qua extra vulling zijn kip, garnalen en omelet geschikt.

Asian bun & BBQ spring roll

Varieer met verschillende soorten Noodles.Vervang de gestoomde makreel eens door kippendijen.

Asian bun & bbq noodle salade gestoomde makreel

Serveer de Boeuf du Provence met een stamppot rucola.

Boeuf du Provence

Serveer de Afrikaanse boerderijkip met frietjes. 

Afrikaanse halve boerderijkip

Serveer de buikspek stoofschotel met warme specerijen met rijst en frisse rauwkost salade.

Buikspek stoofschotel met warme specerijen

Serveer bij het ribstuk van speenvarken een roerbakschotel van krieltjes, broccoli, tijm en knoflook.Varieer met groente en voeg ook eens een gerookt spekblokje toe.

Speenvarken racks

De Asian Chicken Burger is heerlijk in combinatie met Ketjapsaus (artikelnr. 115703) of de Oosterse Zwarte Pepersaus (artikelnr. 447502).

Asian chicken burger

De Spaanse burgers zijn erg lekker tussen een zacht bolletje met een plakje uitgebakken chorizo.

Spaanse burgers

Vermeng ook eens fijne blokjes chorizo met de Spaanse oven groenten.

Spaanse oven groenten
Spaanse burrito
Spaanse tapas ribbetjes

Voeg voor extra pit Verstegen Chili gemalen toe (artikelnr. 066581).

Dirty rice cajun

Deze Thaise lams spiezen zijn lekker met gekruide rijst met rozijnen en verse peterselie.

Thaise lams spies

Serveer deze Thaise wokschotel met rijst en knapperige Thaise salade.

Thaise wokschotel

Voeg ook eens wat Verstegen klapper (artikelnr. 080141) en Uiensnipper gebakken (artikelnr. 103174) toe voor extra smaak en bite.

Thaise kippensoep

Serveer de Kip Chimichurri met verse friet en salade.

Kip chimichurri

Serveer de Mexicaanse kip uit de oven met een frisse quinoa salade.

Mexicaanse kip uit de oven
Chinese kabeljauw

Voor extra pit kun je de gehakt medaillons aflakken met de World Grill - Piri Piri (art.nr. 463102).

Gehakt medaillons
Peruaanse mini rollade fuego

Rasp voor het serveren Parmezaanse kaas over de Milanese pasta schotel en garneer af met verse basilicum blaadjes.

Milanese pasta schotel

Rookworst is natuurlijk erg lekker bij oud hollandse kost, maar ook in plakjes door een roerbak schotel is deze erg lekker. 

Rookworst Fijn of Grof met Gelromix

Lekker van de BBQ met de Guilt Free Salsa Tex-Mex (art.nr. 332801).

Visburger

Bij een papillotte bereiding zijn de mogelijkheden eindeloos, zo kun je variëren met vis, groente, kruiden en specerijen. 

Zalm en papillotte

Deze vis merguez is een leuk alternatief voor de klassieke BBQ of merguez worst.

Vis merguez

Serveer de taco burger met guacamole of tomaten salsa en tortilla chips.

Taco burger

Deze pittige hamburgers zijn lekker tussen een brioche hamburger broodje met frisse tomaten salsa en ijsbergsla.

Pittige hamburger

Serveer de sushi ook eens met de Lemon Koriander Saus (art.nr. 116103).

Nikkei sushi

Deze kip kerrie is ook erg lekker tussen een broodje met zoetzure komkommer.

Kip kerrie met mango
Lomo saltado

Serveer de kippenvleugels als onderdeel van een barbecue tapas schotel of als snack.

Peruaanse alitas de pollo

Serveer de Oosterse vis wok met geurige rijst en Kroepoek (art.nr. 128174).

Oosterse vis wok

Serveer deze tajine van rundvlees met een frisse couscous salade.

Tajine van rundvlees

Serveer de Spaanse mosselen met Knoflooksaus (art.nr. 426702).

Spaanse mosselen

Lekker op een wrap met de Connoisseur Yoghurt Garlic sauce (art.nr. 116911).

Kip wok sweet & sour
Varkenshaas green curry

Heerlijk om te combineren met Gomasio Green Herbs (art.nr. 582281).

Beef wok

Serveer de beef slee met aardappel gratin.

Beef slee

Presenteer de muffins in cup cake bakjes.

Mediteraanse gehakt muffin

Presenteer de Peruaanse gehakt muffin in cupcake bakjes.

Peruaanse gehakt muffin

Serveer de gehakt muffins in cupcake vormpjes.

Canadese gehakt muffins

Serveer samen met aardappelgratin en koolsla.

Boneless ribs

Serveer de kalkoen stroganoff met aardappelpuree of witte rijst.

Kalkoen stroganoff (sous vide)

Mooie rollade om als hoofdgerecht van het kerst diner te serveren.

Runderrollade met Friese kruidkoek

Lekker als begeleidend vlees bij een kruidige hete bliksem.

Kiprollade met speculaas

Serveer de varkensfilet rollade met Grand Veneur Saus waarin kaneel en steranijs mee getrokken zijn.

Varkensfilet rollade met speculaaskruiden

Serveer de rollade met patatas bravas en een frisse salade.

Spaanse rollade

Serveer de kruidnoten rollade met rode kool, appelcompote en gekookte aardappels.

Kruidnoten rollade

Lekker in combinatie met een stamppot van spinazie en geitenkaas.

Winters gevulde varkensfilet

Serveer de lamsbout rollade met Pulled Pork sauce (art.nr. 027410)

Zuid-Afrikaanse lamsbout rollade

Serveer de varkensfilet rollade met Pepersaus (art.nr. 428311).

Winterse varkensfilet rollade

Serveer de runderstoofpot met jasmijnrijst en zoetzure roerbak groenten.

Aziatische runderstoofpot

Serveer de gevulde varkenshazen met Witte Wijnsaus (art.nr. 437401).

Gevulde varkenshaas

Serveer de kalfsschenkels met mie en roergebakken groenten.

Aziatische kalfsschenkel

Lekker met Zigeunersaus (art.nr. 115203).

Beef pineapple brochette

Serveer de chicken roll-up met Yoghurt Knoflooksaus (art.nr. 116902).

Chicken roll-up

Serveer de Verstegen bami met Kroepoek Mini Indonesia (art.nr. 128174) en Seroendeng (art.nr. 322274).

Verstegen bami

Serveer de Verstegen nasi met Kroepoek Mini Indonesia (art.nr. 128174) en Uiensnippers gebakken (art.nr. 103174).

Verstegen nasi

Serveer het Surinaamse gehaktbrood met kousenband en gestoomde krieltjes.

Surinaams gehaktbrood

Dit gerecht is perfect als sharing plate met familie of vrienden.

Feta courgette ovenschaal

Lekkere salade voor bij de BBQ. Voeg voor de variatie eens wat sinaasappel partjes toe.

Kleurige aardappel salade

Hol wat kleine tomaatjes uit en vul deze met paas eiersalade voor een lekker borrelhapje, amuse of voorgerecht.

Paas eiersalade

Serveer de EK spies met Piri Piri Saus.

EK kipspies

Lekker met rosti's uit de oven en gegrilde paprika.

EK trio

Serveer de de Tutti Frutti Stamppot met Verstegen Jus Kant & Klaar (Artikelnr. 412102).

Tutti Frutti Stamppot

Vervang de champignons in het najaar eens door diverse bospaddenstoelen.

Veluwse Wildstoof

Tip: Voor extra rooksmaak 1 gram per kilo Rookcondesaat Vero Zesti op het laatst aan het deeg toevoegen.

Rookworst Fijn of Grof met Gelria

Deze Traditionele Kumar's Kip Kecap is heerlijk met Pilav rijst en boontjes.

Traditionele Kumar's Kip Kecap

Vervang de koksroom ook eens door kokosmelk.

Traditionele Kumar's Butter Chicken

Lekker met gekookte rijst of gewokte noedels. Vervang de kippendijen door tofu voor een vegetarische variant.

Traditionele Kumar's Green Curry

Variatie tip: vervang de kip door gamba's.

Traditinele Kumar's Red Curry

Serveer de Traditionele Kumar's Tandoori met naanbrood en raita.

Traditionele Kumar's Tandoori

Serveer de Traditionele Kumar's Tikka Masala met gekookte rijst of naanbrood.

Traditionele Kumar's Tikka Masala

Parelhoen met een frisse en pikante smaak.

Parelhoen

Gemarineerde steak voor een luxe BBQ-beleving.

Bavette

Kalfslende gevuld met brie met een Marokkaanse twist.

Gevulde kalfslende steak
Varkenshaasspies

Gemarineerde varkenshaasspiesjes met een Surinaamse marinade.

Splendid skewer
Kipdijen spies

Pikante kipspiesjes met een zoetzure smaak.

Habanero spies
Short ribs

Short ribs met een Zuid-Amerikaanse twist.

Short ribs
Lamsrack

Gemarineerde lamsrack van de BBQ voor een luxe beleving.

Lamsrack
Smokey sausages

Pittige worstjes met chili en gerookte paprika.

Smokey sausages
Triangle cheeseburgers

Mexicaanse vegetarische burgers met cheddar kaas.

Cheeseburger triangle
Recept voor maiswheels

Maiskolven met een Mediterrane smaak.

Maiswheels
Sweet potato

Geroosterde zoete aardappel voor een luxe en vegetarische BBQ.

Sweet potato
Flat iron steak

Sucade op smaak gebracht op Oosterse wijze.

Flat iron steak