Deze Argentijnse steak sandwich brengt alles samen: malse kogelbiefstuk, knapperig zuurdesembrood, frisse chimichurri-mayo en romige guacamole. Gegrilde paprika, rode ui, limoenrasp en koriander zorgen voor extra smaak en bite. Een rijk belegde sandwich voor een stevige lunch of een makkelijke avondmaaltijd.
1. Marineer de kogelbiefstuk met 18 gram Spice Oil Chili Paprika.
2. Meng de overige Spice Oil Chili Paprika met de zonnebloemolie en bestrijk hiermee alle zijdes van het zuurdesembrood.
3. Bak het brood in een koekenpan tot alle zijdes mooi bruin en krokant zijn. Bak ondertussen de kogelbiefstuk naar wens.
4. Meng de mayonaise met de World Spice Blend Chimichurri. Pluk en was de little gem, snijd de rode ui in ringen en de gegrilde paprika in dunne julienne.
5. Beleg het brood met de sla en dresseer hier wat van de Chimichurri mayonaise over.
6. Trancheer de kogelbiefstuk en dresseer dit met de paprika en rode ui over de sla.
Serveertip
Garneer de sandwiches met guacamole, limoen zeste en een blaadje koriander.
– 180g Kogelbiefstuk (4167)
– 2st Zuurdesembrood (sneden)
– Guacamole
– Gegrilde paprika
– 1st Little gem
– 0,5st Rode ui (ringen)
– Limoen zeste
– Koriander
– 30g Spice Oil Chili Paprika (Artikelnr. 462510)
– 12g Zonnebloemolie
– 100g Mayonaise
– 2g World Spice Blend Chimichurri (Artikelnr. 1164660)