Marineer en gril de procureur op de BBQ, snijd in plakken en serveer op gestoomde Bao Buns met zoetzure wortel, komkommer en Asian Black Pepper Sauce.
1. Marineer de procureur met de World Grill Indonesian pure.
2. Gril de procureur en gaar deze indirect op de barbecue op 165°C tot een kerntemperatuur van 68 graden.
3. Snijd mooie plakken van de procureur.
4. Stoom het Bao Bun broodje gedurende 3 minuten op 85°C.
5. Beleg het Bao Bun broodje met procureur, zoetzure wortel en zoetzure komkommer.
6. Garneer af met Asian black pepper sauce en lente-ui.
– 1 kg Procureur z/b
– 80 g World Grill Indonesian pure (Artikelnr. 407902)
– 200 g Zoetzure komkommer (julienne gesneden)
– 200 g Zoetzure wortel (julienne gesneden)
– 20 Bao Bun
– Asian black pepper sauce (Artikelnr. 477502)
– Lente-ui