Varieer met de vulling, een stukje gegaard buikspek of gemarineerde kippendijen zijn ook erg lekker tussen een gua bao bun met Loaded Topping Korean.
1. Verwarm de zoet zuur marinade, haal van het vuur, voeg de wortel julienne en sjalot ringen toe en laat afkoelen.
2. Snijd de komkommer in julienne en de sjalot in ringen.
3. Stoom de gua bao buns.
4. Voeg de komkommer julienne toe aan de zoet zuur marinade.
5. Snijd de gegrilde paprika in julienne en de lente-ui in ringen.
6. Klop de eieren los in een bekken, bak een omelet en snijd in reepjes.
7. Verwarm de Loaded Topping Korean.
8. Snijd de gestoomde buns open en vul met gegrilde paprika, omelet reepjes, uitgelekte zoet zure komkommer, wortel en sjalot.
9. Verdeel de warme Loaded Topping over de gevulde buns en garneer af met gesneden lente-ui en gekleurde sesamzaadjes.
– 10 Gua bao (zwart)
– 1 komkommer
– 100 g wortel (julienne gesneden)
– 1 sjalot (banaan)
– 100 g gegrilde paprika
– 3 lente-ui/bosui
– 500 g Loaded Topping Korean
– 3 eieren