Bara spicy chicken is een pittig en smaakvol broodje met tandoorikruiden kip, tomatensambal en knapperig zoetzuur voor een perfecte balans tussen pittig en fris.
Zoetzuur
Spicy chicken
Zoetzuur
– ½ rode ui
– ½ komkommer
– 20 g radijs
– 30 g rode kool
– 115 ml azijn
– 10 ml sushi azijn
– 75 ml water
– 50 g suiker
– 5 g Verstegen Zeezout grof – pure
– 1 st Verstegen Kruidnagel heel – pure
– 5 g Verstegen Gember Djahé gemalen – pure
Spicy chicken
– 4 bara’s
– 20 ml zonnebloemolie
– 10 g Verstegen Tandoori zonder zout – pure
– 5 g Verstegen Knoflookpoeder – pure
– 10 g ketchup
– 10 ml gembersiroop
– 5 g sriracha
– 10 ml ketjap
– 40 g tomatensambal (zelfgemaakt)