Bibimbap met Loaded Topping Korean

Varieer met de groente en vervang het gebakken ei eens door kip, vlees of vis.

  • Aantal Personen: 1
  • Categorieën: Vegetarisch

Bereidingswijze

1. Kook de rijst volgens aanwijzing op de verpakking.

2. Snijd de tomaat in blokjes.

3. Verwarm de Loaded Topping Korean in een pannetje.

4. Bak een spiegelei.

5. Doe de rijst in een diep bord en dresseer de edamame, tomatenblokjes, komkommerblokjes, wortel julienne, en kimchi rondom de rijst.

6. Doe de warme Loaded Topping in het midden bovenop de rijst en plaats hier het spiegelei op.

Ingrediënten

– 100 g rijst (gekookt)
– 30 g edamame
– 1 tomaat
– 30 g kimchi
– 30 g komkommerblokjes
– 30 g wortel (julienne gesneden)
– 1 ei
– 50 g Verstegen Loaded Topping Korean