Boeuff Bourguignon Sous vide

Boeuff Bourguignon Sous vide. Vervang de runderriblappen, door andere vleessoorten zoals: lams-, kalfs- en varkensvlees.

  • Categorieën: Vlees

Bereidingswijze

1. Snijd de runderriblappen in blokjes van 2 cm.

2. Snijd de winterpeen in blokjes, de champignons in kwarten en laat de zilveruitjes uitlekken.

3. Vermeng de Rundvlees mix met de Binding DS en de Sous vide mix Bruin. Kruid hier de runderriblappen mee.

4. Voeg de groenten en Grand Veneur sauce toe en meng grondig.

5. Vul de vacuum kookzak met de boeuff bourguignon.

6. Vacumeer en gaar voor 210 minuten op 85 ºC in de steamer of warmwaterbad.

7. Koel snel terug.

Ingrediënten

– 500 g Grand Veneur sauce 
– 10 g Binding DS Pure (artnr 371278)
– 20 g Rundvlees mix fijn met zout pure (artnr 1194583)
– 30 g Sous vide mix bruin vero fijn met zout (artnr 317683)
– 1 kg runderriblappen
– 150 g winterpeen
– 50 g zilverui
– 100 g champignons
– 1 st vacuum kookzak