Ga aan de slag met de Kumar's Paste for Butter Chicken en maak dit lekkere gerecht van een gepocheerd ei met gebakken spinazie. De spinazie is gebakken met de pasta waarmee je de vijzelkeuken ervaart, zoals die hoort te zijn.
1. Snijd de paprika en lente ui zeer fijn. Meng dit met olijfolie, balsamico en een snufje zout.
2. Rooster de pinda’s met de Koriander. Hak dit grof en voeg toe aan het paprikamengsel.
3. Pocheer de eieren.
4. Roerbak de spinazie in boter en voeg Kumar’s Paste for Butter Chicken toe.
5. Verdeel de spinazie op het bord en plaats het ei bovenop. Garneer met de rode paprika en gehakte pinda’s.
Serveertip:
De resterende curry vloeistof van de spinazie kan gebruikt worden als basis voor een saus.
– 600 g verse spinazie
– 1 el Kumar’s Paste for Butter Chicken
– 2 eieren
– 1 rode paprika
– 1 lente ui
– 1 el ongezouten pinda’s
– Koriander heel pure (artnr 1191083)
– olijfolie
– balsamico
– zout