Ceviche van Makreel

Gebruik voor de verandering eens: zalmfilet of zeebaars filet.Als extra garnering kun je denken aan geroosterde zoete aardappel, mais en radijs.

  • Aantal Personen: 1
  • Categorieën: Vis

Bereidingswijze

1. Marineer de gesneden rode ui in de helft van de Leche de Tigre.
2. Verwijder de graadjes en de huid van de makreel filets.
3. Portioneer de makreel op 80 gram, vorm in een steker, druk plat met een tonic stamper, overgiet met Leche de Tigre (zie recept 5002310) en laat ongeveer 20 minuten marineren.
4. Haal de rode ui uit de Leche de Tigre en verdeel deze over de makreel.
5. Garneer de Ceviche met salad pea en guacamole.

Ingrediënten

– 2 Makreel (filet, vers a 150 gram)
– 50g Gesneden rode ui
– 20g Guacamole
– salad pea