Chinese 5 Spices Noodlesoup

  • Aantal Personen: 4-6
  • Categorieën: Kip & Gevogelte

Bereidingswijze

1. Kruid de kipfilet met 5 gram World Spice Blend Pro – Chinese Five Spice. Voeg eventueel zout naar smaak toe en bak gaar.

2. Kook het ei naar wens. Kook de noodles beetgaar. Snijd de winterpeen naar wens en blancheer. Snijd de rest van de groente. Snijd de lente-ui en chili in ringen.

3. Kook de dashi en breng op smaak met de miso en 3 gram World Spice Blend Pro Chinese Five Spice. Trancheer de kipfilet en knip de nori in reepjes.

4. Plaats de warme noodles in een kom, verdeel de groente, kip en het ei hierover. Schenk de miso bouillon erbij en garneer met de nori, lente-ui, chiliringen en Verstegen sesamzaad zwart.

Ingrediënten

– 300g Soba Noodles
– 1000 ml Dashi bouillon
– 100g Miso pasta
– 4 Kipfilet
– 2 Eieren
– 1 Paksoi
– 1 Winterpeen
– 100 g Beukenzwam
– 125 g Bimi
– 4 Lente-ui / Bosui
– 1 Nori vellen
Verstegen sesamzaad zwart 
– 1 Chili vers
– 8g World Spice Blend Pro – Chinese Five Spice