Grill kipfilet gemarineerd met Spiceoil Green Herbs Garlic pure tot een kern van 72°C. Snijd stokbrood in plakken, bestrijk met een mengsel van 50 gram Spiceoil Green Herbs Garlic pure en 50 gram olijfolie, en bak krokant in de oven op 120°C. Meng mayonaise met 10% Spiceoil Green Herbs Garlic pure. Decoreer crackers met deze ingrediënten, garneer met mayonaisedopjes en affila cress. Maak een dressing van Spiceoil Green Herbs Garlic pure, olijfolie en frambozenazijn, en druppel over de salade.
1. Marineer de kipfilet met de Spiceoil Green Herbs Garlic pure en gaar tot een kern van 72 graden Celsius.
2. Snijd het stokbrood in lange plakken en bestrijk deze met een mengsel van 50 gram Spiceoil Green Herbs Garlic pure en 50 gram olijfolie. Bak krokant in de oven op 120 graden Celsius.
3. Meng de mayonaise met 10% Spiceoil Green Herbs Garlic pure.
4. Decoreer de cracker met alle ingrediënten en garneer met dopjes van de mayonaise en de affila cress.
5. Maak een dressing van de Spiceoil Green Herbs Garlic pure, olijfolie en frambozenazijn. Druppel hiervan wat over de salade.
Bereidingsadvies
Varieer thematisch met de overige Spiceoils.
Serveertip
Pas de ingrediënten naar wens aan naar het seizoen.
– 200g Kipfilet
– 1st Stokbrood
– 4 Asperges (gekookt)
– 2st Roodlof
– 2st Little Gem
– 50g Parmezaan (geschaafd)
– 8st Komkommerlinten
– 50g Mayonaise
– Olijfolie
– Frambozenazijn
– Spiceoil Green Herbs Garlic pure (Artikelnr. 462616)
– Affila cress