Bestrooi de cocktail met de Verstegen Spicemix del Mondo - Mediterrane. Deze mix bevat rozemarijn, basilicum, oregano en lavendel. De mix valt daarnaast onder het Pure label, wat betekent dat deze vrij is van declarabele allergenen, MSG en fosfaten.
1. Snijd de bieslook fijn, snipper de sjalot en snijd concasse van de geplisseerde tomaat.
2. Bestrijk de wrap met Spice Oil Green Herbs Garlic en bak krokant in de oven (160 graden – 5 min).
3. Meng de sjalot, bieslook en mayonaise met de ecrevisse. Meng met Verstegen Spice Oil – Green Herbs Garlic en schep door de ecrevisse salade tot deze smeuïg is.
4. Garneer de ecrevisse salade met de wrap, frisee, cress en de rest van de mayonaise.
5. Bestrooi met Frans Mediterrane kruiden.
– 20 g bieslook
– 1 sjalot
– 1 geplisseerde tomaat
– 1 wrap
– 160 g ecrevisse
– 1 el mayonaise
– frisee (ter garnering)
– borage cress (ter garnering)
– Verstegen Spice Oil – Green Herbs Garlic(artnr 462616)
– World Spice Blend – Frans Mediterrane kruiden grof met zout pure (artnr 1194283)