Feestelijk Gehaktbrood met Rode Biet en Snijdbare Blue Stilton Saus

  • Aantal Personen: 1
  • Categorieën:

Bereidingswijze

1. Vermeng het varkensgehakt met de Fonduemix voor Varkensvlees en het water
2. Snijd de rode biet in dunne plakjes.
3. Vorm gehaktbroden op gewenst gewicht
4. Druk het gehakt tussen slagersfolie plat
5. Beleg het gehakt royaal met plakjes dun gesneden plakjes rode biet en de Sliceable Blue Stilton sauce
6. Rol het gehakt strak op met behulp van het slagersfolie
7. Marineer de buitenzijde van het gehaktbrood met de World Grill Méditerrané Pure
8. Decoreer het geheel met Roze Bessen

Ingrediënten

– 1000g Varkensgehakt
– 150g Rode Bieten (Gekookt)
– 80g Verstegen fonduemix voor varkensvlees 1250 g kuipje (Artikelnr: 294501)
– Verstegen World Grill Mediterrane 2,5 LT can – Verstegen – (Artikelnr. 385202)
– Verstegen Roze bessen PURE 140 g strooibus (Artikelnr. 094981)
– 250g Sliceable Blue Stilton sauce 6 x 250 ml Doos – (Artikelnr. 1139901)
– 50g water