Flat iron rollade. De Flat Iron Steak is een populaire naam voor sucade aan één stuk. Geef er een eigen draai aan met producten en rol alles strak op!
1. Rooster de pijnboompitten en laat de gedroogde tomaten uitlekken.
2. Snijd de Flat Iron horizontaal open en vorm tot een plat vierkant.
3. Verdeel de Frans Mediterrane kruiden over het vlees.
4. Bestrooi met de pijnboompitten en verdeel de gedroogde tomaten er over.
Laat boven en onder 2 cm vrij.
5. Rasp hierover de Parmezaanse kaas en dek het geheel af met basilicum blaadjes.
6. Rol alles strak in de flat iron en bind op met rolladetouw.
7. Lak de rollade af met de World Grill – Cielo Rosso.
– 8 g World Spice Blend – Frans Mediterrane kruiden gof met zout pure (artnr 1194283)
– 25 g World Grill – Cielo Rosso (artnr 310103)
– 15 g verse basilicum blaadjes
– rolladetouw
– 15 g pijnboompitten
– 700 g flat iron
– 10 g gedroogde tomaat
– 50 g Parmezaanse kaas