Frisse Tandoori kippendij schotel

Marineer kippendijen met World Grill Indian Tandoori Pure en leg ze samen met Aziatische wokgroente en paprika in een ovenschaal. Gaar op de barbecue of in de oven tot 68°C voor een smaakvolle Frisse tandoori kippendij schotel,

  • Aantal Personen: 4
  • Categorieën: Kip & Gevogelte

Bereidingswijze

1. Halveer de kippendijen en marineer deze met de World Grill Indian Tandoori pure.

2. Plaats de Aziatische wokgroente en de gemarineerde kippendijen dakpansgewijs in een ovenschaal.

3. Verdeel de stukjes gemengde paprika over de ovenschaal.

4. Gaar deze schotel op een gesloten barbecue of oven.

5. Gaar de kippendijen tot een kerntemperatuur van 68 graden.

Ingrediënten

– 1 kg Kippendij z/b/z/v
– 80 g World Grill Indian Tandoori pure (Artikelnr. 1112102)
– 500 g Aziatische wokgroente
– 200 g Paprika blokjes (gemengd)