Gebakken coquilles met Tandoori Masala-kruiden zijn een verfijnd gerecht waarbij knapperige pinda crumble, frisse koolrabi en een romige vermouthsaus samenkomen voor een smaakvolle beleving.
Pinda crumble
Koolrabi
Kruidenolie
Vermouthsaus
Coquilles
Opmaak
Pinda crumble
– 50 g bloem
– 25 g suiker
– 25 g pinda gezouten
– 30 g gesmolten boter
– 1/2 el Verstegen Tandoori Masala kruiden fijn met zout – pure
Koolrabi
– 1st koolrabi
– 250 ml verjus
– 2 takken zeevenkel
Kruidenolie
– 1 bos verse dille
– 1 bos verse kervel
– 1,5 L zonnebloemolie
Vermouthsaus
– 100 ml vermouth
– 1 stengel bleekselderij
– 1 sjalot
– 1 Verstegen steranijs heel – pure
– 10 g dille
– 10 g dragon
– 10 g peterselie
– 15 g sushi azijn
– 200 ml melk
– 150 g room
– 1 tl venkel zaad
– 75 g mayonaise
– 1 el olijfolie
Coquilles
– 30 coquilles
– Geklaarde boter