De Verstegen Spice Oils, gebruikt om deze coquilles op smaak te brengen, zijn pure smaakmakers op basis van zuivere olie. Met slechts enkele druppels breng je warme of koude gerechten prachtig op smaak.
1. Meng 10 gram Verstegen Spice Oil – Curry Ginger met de crème fraîche en meng goed door elkaar.
2. De andere 40 gram Verstegen Spice Oil – Curry Ginger door de gekookte rijst.
3. Kruid de coquilles met de Verstegen Spice Oil – Green Herbs Garlic en bak kort om en om in de pan.
4. Serveer de rijst in de medaillon op het bord met daarop de coquilles.
5. Decoreer de saus en bospeen op het bord.
– 1 kg coquilles
– 1 kg gekookte rijst
– 100 g bospeen (geblancheerd)
– 200 g crème fraîche
– 40 g Verstegen Spice Oil – Green Herbs Garlic (artnr 462616)
– 50 g Verstegen Spice Oil – Curry Ginger (artnr 463016)