Gehaktslof met Mediterrane tapenade

Deze gehaktsloffen zijn gekruid met fonduemix en gevuld met een frisse bruschetta tapenade. Licht gemarineerd met Méditerrané marinade voor extra smaak.

  • Categorieën: Vlees

Bereidingswijze

1. Vermeng voor de tapenade: 1 deel Bruschetta mélange rosso met twee delen water en een deel olie.

2. Kruid het gehakt met de Fonduemix voor varkensvlees.

3. Vorm 2 gehaktsloffen van circa 500 gram.

4. Maak een inkeping aan de bovenzijde van de gehaktslof.

5. Marineer de buitenzijde licht met de World Grill Méditerrané.

6. Vul de inkeping van de gehaktslof met de aangemaakte tapenade.

Ingrediënten

– 1 kg half-om-half gehakt
– bamboo sticks
– 90 gr Fonduemix voor varkensvlees fijn met zout (Artnr. 294501)
– 1/4 deel Bruschetta mélange rosso met zout pure (Artnr. 1192383)
– 2/4 deel water
– 1/4 deel olie
– naar smaak World Grill Méditerrané pure (Artnr. 385202)