Gevulde runderrollade, opgerold met tomatentapenade, spinazie en Parmezaanse kaas. Een smaakvol en veelzijdig gerecht dat zowel hartig als verfijnd is.
1. Snijd de achtermuis open om hier een rollade van te maken.
2. Smeer de binnenkant in met de World Grill Cielo Rosso.
3. Smeer de tomatentapenade uit over de oppervlakte van de achtermuis.
4. Verdeel de spinazie, Provençaalse kruiden en de Parmezaanse kaas over de achtermuis.
5. Rol de achtermuis strak op.
6. Knoop de achtermuis op tot een rollade.
7. Marineer de buitenkant van de rollade met de resterende World Grill Cielo Rosso.
8. Presenteer de rollade zoals gewenst in de toonbank.
Gaar de rollade in de oven op 165ºC tot een kerntemperatuur van 53ºC. Verwijder na het garen de rolladetouwtjes en snijd de rollade aan.
Lekker in combinatie met aardappels uit de oven en ratatouille.
– 1 kg achtermuis (rund)
– 80 g World Grill Cielo Rosso (Artnr. 310103)
– 50 g tomatentapenade
– 50 g Bladspinazie (vers)
– 100 g Parmezaanse kaas (schilfers)
– 3 g Provençaalse kruiden met peper heel zonder zout pure (Artnr. 1190066)
– rolladetouw