De Curry Paste for Green Curry geeft een pittige Thaise smaak aan je gerecht. Onder andere met groene chili, galangal, krachai, wortel, verse kurkuma, vissaus en kokosmelk. Door gebruik van verse kurkuma krijgt dit gerecht zijn echte smaak. Heerlijk met diverse soorten vis of weekdieren, zoals octopus.
1. De tentakels van de octopus afsnijden en circa 3 uur in licht gezouten water koken. Eruit halen en nogmaals 5 minuten in de kokosmelk met de Kumar’s Curry Paste for Green Curry laten koken.
2. De sperziebonen in zeer kleine stukjes snijden en in het mengsel van kokosmelk/Kumar’s Curry Paste for Green Curry gedurende 4 minuten blancheren.
3. De venkel in fijne reepjes snijden en gedurende 3 minuten blancheren.
4. Uit het kokosmelk-mengsel een saus maken.
5. De rode paprika in zeer kleine blokjes snijden.
(Serveer)tip
De helft van de sperziebonen met de rijst vermengen. De tentakels over het bord samen met de venkel en de resterende sperziebonen verdelen. Met de saus en de gehakte chilipeper garneren
– Rijst
– 1 Kleine octopus, circa 800 g
– 30 g Kumar’s Curry Paste for Green Curry
– 400 g Kokosmelk
– Verse sperziebonen
– 1 Kleine venkel
– 1 Kleine rode paprika