Hachee wraps met pulled chicken, rode kool, en champignons. Een smakelijke en creatieve twist op een klassieker die je klanten zeker zal verrassen.
1. Kruid de kippendijen met de Hachee kruiden.
2. Vacumeer de kippendijen en gaar deze sous-vide gedurende 1,5 uur op 85ºC in de steamer.
3. Haal de kippendijen uit de steamer en haal deze uit de vacuümkookzak.
4. Giet het vocht uit de vacuümkookzak en doe de kippendijen in de mengkom van de mengmachine.
5. Draai de kippendijen in de mengmachine op stand 1 tot deze ‘’pulled’’ zijn.
6. Laat de pulled chicken terug koelen.
7. Meng de pulled chicken met de Hacheesaus.
8. Leg de wraps uit op de werkbank en verdeel hierover 50 gram rode kool horizontaal over de wrap.
9. Plaats hier vervolgens 100 gram Pulled Chicken op en verdeel deze hetzelfde als de rode kool.
10. Verdeel hier de plakjes champignons over.
11. Rol de wraps strak op en plaats deze in een aluminium ovenschaaltje.
12. Smeer de wraps in met World Grill Dutch Classic.
13. Garneer de wraps af met plakjes champignons op de wrap.
– 1 kg kippendij z/b/z/v
– 15 g Hachee kruiden fijn pure (Artnr. 053503)
– 500 g rode kool
– 700 g Hacheesaus – Saus voor Hachee (Artnr. 408803)
– World Grill Dutch Classic pure (Artnr. 449702)
– 10 st Wraps (Artikelnr. 475002)
– 250 g champignons wit (plakjes)