Hertenbiefstuk met Warme Pepersaus

  • Aantal Personen: 5
  • Categorieën: Vlees

Bereidingswijze

1. Breng de zoet zuur marinade aan de kook, haal van het vuur, voeg de spruiten toe en laat afkoelen.
2. Snijd de boleten in plakjes en gril ze aan beide kanten.
3. Pof de Cherry tomaatjes in de oven op 200 graden Celsius.
4. Rasp naar smaak de Nootmuskaat door de Pepersaus en verwarm deze.
5. Bak de paddenstoelen mix goudbruin.
6. Bak de hertenbiefstuk rondom aan en breng deze op de gewenste cuisson in een voorverwarmde oven op 160 graden Celsius en laat de hertenbiefstuk even rusten.
7. Trancheer de hertenbiefstuk en maak het bord op met alle garnituren.

Ingrediënten

– 1kg Hertenbiefstuk
– 5 Boleet
– 200g Verstegen pepersaus 875 ML fles (Artikelnr. 428311)
– 200g Spruiten
– 500g Paddenstoelen mix
– 1 Verstegen Pure nootmuskaat heel 550 g pot (Artikelnr. 088674)
– 250g Cherry tomaatjes
– 100g Zoet Zuur Marinade