Hertenstoof met pompoen en cranberry

Hertenstoof met pompoen en cranberry. De herfst is het seizoen om deze heerlijke hertenstoof op het menu te zetten. Deze variant met kastanjechampignons, flespompoen en cranberry's is op smaak gebracht met de World Spice Blend - Ras el Hanout.

  • Aantal Personen: 10
  • Categorieën: Vlees

Bereidingswijze

1. Maak de groenten schoon en snijd brunoise.

2. Meng de Ras el Hanout kruiden met het hertenpoulet.

3. Bak het poulet en voeg de groenten toe.

4. Blus het geheel af met de bouillon en jachtsaus.

5. Rasp de sinaasappel en voeg deze toe, gebruik ook het sap.

6. Voeg de rozijnen en cranberry’s toe.

7. Laat dit 3 uur stoven.

8. Maak het bord op.

Ingrediënten

– 1,5 kg hertenpoulet
– 1 flespompoen
– 250 g kastanje champignons
– 2 rode uien
– 1 teen knoflook
– 150 g cranberry’s
– 5 dl wildsaus
– 5 dl wildbouillon
– 1 sinaasappel
Verstegen Spice Blend – Ras el Hanout kruiden fijn zonder zout pure (artnr 1165966)