Indian Loaded Fries

Lekker met Verstegen Yoghurt knoflook saus (Artikelnr. 116902).

  • Aantal Personen: 1
  • Categorieën: Vegetarisch

Bereidingswijze

1. Bak de friet krokant en goudbruin.
2. Snijd de lente ui in ringen.
3. Verwarm de Loaded topping Indian Coconut Curry.
4. Verdeel de friet over de frietbakjes, verdeel de warme Loaded Topping over de friet.
5. Garneer af met Verstegen Atjar, Seroendeng, lente ui ringen en gebroken stukken papadum.

Ingrediënten

– 1kg Friet
– 500g Verstegen Loaded topping indian coconut curry 1 l beker – Verstegen – (Artikelnr. 1121003)
– 200g Verstegen Atjar tjampoer 2360 g verpakt (Artikelnr. 111302)
– 100g Lente-ui / Bosui
– 3 Papadum
– Verstegen Seroendeng 525 g pot (Artikelnr. 322274)
– 6 Disposable frietbakje