Zin in een echte smaakexplosie? Deze Japanse Chun Bun met tempeh combineert het beste van twee werelden: zacht, luchtig briochebrood gevuld met hartige tempeh stoof, gegrilde groenten en een romige mayosaus met een verrassende twist. De combinatie van Japanse kruiden, frisse groente en rijke smaken maakt dit gerecht ideaal voor een luxe lunch, een originele brunch of een feestelijke maaltijd. Een creatief streetfoodgerecht met een verfijnde, moderne touch!
Groente vulling
Tempeh stoof
Mayonaise saus
Opmaak
Groente vulling
– 400 g Bonduelle Gegrilde butternut – vriesvers
– 400 g Bonduelle Rode en gele paprika gegrild – vriesvers
– 200g Bonduelle groene kikkererwten – vriesvers
– 50 g sesamolie
– 10 g Verstegen Japanse kruiden grof met zout
Tempeh stoof
– 800 g tempeh in blokjes gesneden, 1 cm dik
– 1 l water
– 1 dl + 40 g Verstegen World Grill Japanese Flowers – oliemarinade
– 1 dl Verstegen Asian black pepper saus
– 10 g Verstegen uienpoeder
– 15 g roux korrels
Mayonaise saus
– 250 g friszure mayonaise
– 115 g gerookte olijfolie
– 15 g kerrie gomasio
– 2 g gerookt maldon zout
Garnering
– 5 hard gekookte eieren
– 1 st lente ui, fijn gesneden
– 2 briochebroden (per persoon een dikke snee van 6 – 7cm om te kunnen vullen)