Kabeljauw met Inktvis Pasta en Nantua Saus

Varieer met pasta, groenten en vissoortenProbeer ook eens met Verstegen Hollandaise Saus (Artikelnr. 437810) of Bearnaise Saus (Artikelnr. 435719)

  • Aantal Personen: 1
  • Categorieën:

Bereidingswijze

1. Portioneer de kabeljauw filet op ongeveer 75 gram en dep de filet kant in de Verstegen Taste Extension Zeewier & Citroen.
2. Kook de inktvis pasta beetgaar en spoel koud.
3. Snijd de prei on ringen, de winterpeen in plakken, de mini mais in de lengte doormidden.
4. Blancheer of rooster de winterpeen plakken, de bimi en mini mais beetgaar.
5. Verdeel de Nantua Saus over de Alu ovenschaaltjes, verdeel de inktvis pasta over de saus, verdeel hier de groenten over.
6. Voeg de gekruide kabeljauw filet stukjes over de groente en garneer het geheel af met cherry tomaatjes.

Ingrediënten

– 750g Kabeljauw (filet)
– 500g Inktvis pasta
– 150g Bimi
– 150g prei
– 150g Winterpeen
– 150g Mini Mais
– 500ml Verstegen Nantuasaus 3000 ml doos – Verstegen Classic (Artikelnr. 428105)
– 15g Verstegen Taste Extension Zeewier & Citroen 500gr cup (Artikelnummer: 1004701)
– 150g Cherry tomaatjes
– 5 Alu ovenschaaltje