Klassieke caesar salade

Klassieke caesar salade. De Verstegen Spice Oils, gebruikt om de salade op smaak te maken, zijn pure smaakmakers op basis van zuivere olie. Met slechts enkele druppels breng je warme of koude gerechten prachtig op smaak.

  • Bereidingstijd: -
  • Oventijd: -
  • Aantal Personen: 1
  • Categorieën: Vis, Vlees

Bereidingswijze

1. Snijd het sandwichbrood in gelijke blokjes en kruid met 2 gram Spice Oil – Green Herbs Garlic en bak tot croutons.

2. Meng de andere 2 gram  Spice Oil – Green Herbs Garlic met de basis dressing.

3. Bak de spekblokjes krokant, pluk de sla, snijd de ansjovis, ei en de olijven in stukjes.

4. Meng de sla, croutons, spek, ei, olijf en de ansjovis luchtig door elkaar en presenteer op bord.

5. Maak het geheel af met Parmezaanse kaas en de dressing.

Ingrediënten

– 1 krop romaine sla
– 1 gekookt ei (gepeld)
– 50 g krokant gebakken spekjes
– 25 g ansjovisfilet
– 10 g groene olijven
– 10 g Parmezaanse kaas (schilfers)
– 50 g dressing (basis)
– 1 snee sandwichbrood
Spice Oil – Green Herbs Garlic, naar smaak