Konijnstoofpot

Konijn is heel zacht vlees en heeft een aparte maar heerlijke smaak. Met dit winterse gerecht; stoofpot van konijn met rode uien, zilveruitjes, gedroogde abrikozen en peperkoek tover je een echte smaaksensatie op tafel.

  • Aantal Personen: 10
  • Categorieën: Vlees

Bereidingswijze

  1. Snijd de groenten.
  2. Meng het poulet met Verstegen Middle East – Ras el Hanout.
  3. Bak het poulet, voeg de groenten toe en blus het geheel af met de bouillon en kalfsjus.
  4. Voeg de peperkoek, de gedroogde abrikozen en de zilveruien toe.
  5. Laat dit 3 uur stoven.
  6. Maak het bord op en serveer met brood of frites.

Ingrediënten

– 1,5 kg konijnenpoulet
– olie
– 2 rode uien
– 1 winterpeen
– 200 g kastanje champignons
– 500 ml wildbouillon
– 60 ml kalfsjus
– 200 g zilveruien
– 200 g gedroogde abrikozen
– 60 g peperkoek
– 30 g Verstegen Middle East – Ras el Hanout