Krokante eendenborst met groene asperges

Krokante eendenborst met groene asperges. Serveer deze malse eendenborst met groene asperges, batonettes en taugé.

  • Aantal Personen: 4
  • Categorieën: Kip & Gevogelte

Bereidingswijze

1. Snijd de ui en knoflook.

2. Snijd de eendenborst in op het vet en kruid met de Chermoula kruiden.

3. Bak de ui en knoflook en blus af met het herfstbock bier.

4. Kook deze op en voeg de gevogelte jus toe.

5. Rasp de sinaasappel en voeg deze toe aan de saus.

6. Bak de eendenborst krokant en laat rusten.

7. Brand de asperges, snijd de batonettes en roerbak de taugé.

8. Snijd de eendenborst in plakken.

9. Maak het bord op en maak af met de saus.

Ingrediënten

– 4 stuks eendenborst
– 1/2 ui
– 1 teen knoflook
– 1 sinaasappel
– 1 fles herfstbock
– 2 dl gevogelte jus
– 8 asperges
– 100 g taugé
– 20 g World Spice Blend – Chermoula kruiden fijn zonder zout pure (artnr 1164466)