Langzaam gegaarde kalfssukade. Lekker bij rauwe andijvie stamppot.
1. Snijd de vliezen van de sukade en laat de vetkap zitten.
2. Meng de Chermoula kruiden met de Binding DS en het keukenzout en kruid de kalfssukade hiermee.
3. Vouw de randen van de vacuumkookzak om, doe de gekruide kalfssukade erin, voeg de Balsamico Tijmsaus toe en vacumeer.
4. Gaar de kalfssukade sous-vide op 75 ºC gedurende 12 uur.
5. Koel de kalfssukade zo snel mogelijk terug.
6. Verwarm de kalfssucade in de vacuumkookzak of bak krokant in een beetje olie.
– 1 kg kalfssukade
– 20 g World Spice Blend – Chemoula kruiden fijn zonder zout pure (artnr 1164466)
– 500 g Verstegen Saus Balsamico Tijm
– 8 g keukenzout
– 20 g Binding DS pure (artnr 371278)
– Rolladenet
– Vacuumkookzak