Loaded Bao Bun met Loaded Topping Korean

Varieer met de vulling, een stukje gegaard buikspek of gemarineerde kippendijen zijn ook erg lekker tussen een gua bao bun met Loaded Topping Korean.

  • Aantal Personen: 1
  • Categorieën: Vegetarisch

Bereidingswijze

1. Verwarm de zoet zuur marinade, haal van het vuur, voeg de wortel julienne en sjalot ringen toe en laat afkoelen.
2. Snijd de komkommer in julienne en de sjalot in ringen.
3. Stoom de gua bao buns.
4. Voeg de komkommer julienne toe aan de zoet zuur marinade.
5. Snijd de gegrilde paprika in julienne en de lente ui in ringen.
6. Klop de eieren los in een bekken, bak een omelet en snijd in reepjes.
7. Verwarm de Loaded Topping Korean.
8. Snijd de gestoomde buns open en vul met gegrilde paprika, omelet reepjes, uitgelekte zoet zure komkommer, wortel en sjalot.
9. Verdeel de warme Loaded Topping over de gevulde buns en garneer af met gesneden lente ui en gekleurde sesamzaadjes.

Ingrediënten

– 10 Gua Bao (zwart)
– 1 Komkommer
– 100g Wortel (julienne gesneden)
– 1 Sjalot (banaan)
– 100g Gegrilde paprika
– 3 Lente-ui / Bosui
– 500g Verstegen Loaded topping korean 1 l beker – Verstegen – (Artikelnr. 1120903)
– 3 Eieren