1. Kruid de kippendijen met de Tandoori kruiden, doe in de vacuumkookzak en gaar deze sous-vide op 85ºC gedurende 45 minuten.
2. Pluk de kippendijen, maak smeuïg met het vocht uit de vacuumkookzak en voeg eventueel zout naar smaak toe.
3. Snijd de tomaten in blokjes de groene paprika in reepjes, de bos ui en chilies in ringen.
4. Bak de friet goudbruin en serveer met de pulled chicken, tomaat, paprika, bosui en chili ringen.
5. Garneer met verse koriander en Knoflook saus.
– 1 kg kippendijen
– 2 kg friet
– 1 paprika (groen)
– 2 tomaat
– 1 lente-ui/bosui
– 2 chili vers
– koriander vers
– knoflook saus
– 1 vacuumkookzak
– 12 g World Spice Blend – Tandoori kruiden fijn zonder zout pure (artnr 1166166)