Loaded naanbrood met cocos curry
1. Verwarm de zoet zuur marinade, snijd de komkommer, schil de bospeen en snijd in plakken. Doe de gesneden komkommer en bospeen in de warme zoet zuur marinade en laat afkoelen.
2. Bak of grill het naanbrood en laat afkoelen.
3. Snijd de kippendijen in blokjes en kruid met Vadouvan kruiden, zonnebloemolie en zout naar smaak.
4. Bak de gemarineerde kippendijen gaar in een koekenpan of in de oven.
5. Verwarm de Loaded Topping Indian Coconut Curry.
6. Beleg de naanbrood plakken met 100 ml. Loaded Topping, 80 gram gegaarde kippendijen en garneer af met zoet zure komkommer, bospeen, rode en lente-ui.
– 10 naanbrood
– 1 kg kippendijen
– 1 komkommer
– 1 bospeen
– 200 ml Zoet Zuur marinade
– 1 lente-ui/bosui
– 1 l Loaded topping indian coconut curry
– 100 g rode ui (gesneden)
– 10 g World Spice Blend – Vadouvan kruiden fijn zonder zout (artnr 1166366)
– 30 g zonnebloemolie