Loaded Naanbrood met Loaded Topping Indian Coconut Curry

  • Aantal Personen: 1
  • Categorieën: Kip & Gevogelte

Bereidingswijze

1. Verwarm de zoet zuur marinade, snijd de komkommer, schil de bospeen en snijd in plakken. Doe de gesneden komkommer en bospeen in de warme zoet zuur marinade en laat afkoelen.
2. Bak of grill het naanbrood en laat afkoelen.
3. Snijd de kippendijen in blokjes en kruid met Verstegen Vadouvan, zonnebloemolie en zout naar smaak.
4. Bak de gemarineerde kippendijen gaar in een koekenpan of in de oven.
5. Verwarm de Loaded Topping Indian Coconut Curry.
6. Beleg de naanbrood plakken met 100 ml. Loaded Topping, 80 gram gegaarde kippendijen en garneer af met zoet zure komkommer, bospeen, rode en lente ui.

Ingrediënten

– 10 Naanbrood
– 1kg kippendijen
– 1 Komkommer
– 1 Bospeen
– 200ml Zoet Zuur Marinade
– 1 Lente-ui / Bosui
– 1l Verstegen Loaded topping indian coconut curry 1 l beker – Verstegen – (Artikelnr. 1121003)
– 100g Rode ui (gesneden)
– 10g Verstegen Pure Vadouvan 275 g Jar (Artikelnr. 606081)
– 30g Zonnebloemolie