Mediterraanse rundersukade met balsamico-tijmsaus

Deze malse Mediterraanse rundersukade met Balsamico-tijmsaus, is royaal gekruid met Frans Mediterrane kruiden en wordt langzaam gegaard. Geserveerd als krokant gebakken boterzachte medaillons, vol rijke en kruidige smaken. Perfect in combinatie met aardappelmousseline, paddenstoelen en gekonfijte sjalot. Een smaakvol en uitgebalanceerd hoofdgerecht om van te genieten.

  • Aantal Personen: 2
  • Categorieën:

Bereidingswijze

1. Snijd het vlees van de rundersukade en verwijder het overtollige vet.

2. Kruid de sukade rondom met de Frans Mediterrane kruiden en plaats in de vacuüm kookzak.

3. Voeg de Balsamico-tijmsaus toe en vacumeer. Gaar de sukade voor 5 uur op 85 graden.

4. Haal de sukade uit de vacuümzak en passeer het vocht voor later gebruik.

5. Halveer de sukade in de lengte, rol de helften strak op in vershoudfolie en koel terug.

6. Snijd medaillons van de opgerolde sukade en bak krokant in boter.

Serveertip:
Serveer met een kruidige aardappel mousseline, witlof, gebakken paddenstoelen, gekonfijte sjalotten en de Balsamico-tijmjus.

Ingrediënten

–  750g Rundersukade
–  8g Frans Mediterrane kruiden (Artikelnr. 1194281)
–  200g Balsamico-tijmsaus (Artikelnr. 415502)

Benodigdheden

–  1st Vacuüm kookzak