Een heerlijke combinatie van zachte zoete aardappel en pittige kruiden die samenkomen in dit gerecht. Een gerecht vol warme en kruidige smaken.
1. Meng het gehakt met de zoete aardappelblokjes, Budget binding vero en Budget selecta met zout en meng tot gewenste binding.
2. Vorm van het deeg twee mooie gehaktbroden.
3. Lak de gehaktbroden af met de World Grill Mexican Madness.
4. Plaats het gehaktbrood in een ovenschaal.
5. Garneer de gehaktbroden over de lengte af met de Schnitzelmix Chimichurri.
Gaar de gehaktbroden op 160ºC in de oven tot een kerntemperatuur van 72ºC.
Presenteer in de toonbank met zoete aardappelgratin en strooi er wat cheddar kaas overheen.
– 1 kg half-om-halfgehakt
– 100 g zoete aardappelblokjes
– 20 g Budget binding vero pure (Artnr. 581710)
– 20 g Budget selecta met zout (Artnr. 321012)
– World Grill Mexican Madness pure (Artnr. 343602)
– Schnitzelmix Chimichurri (Artnr. 249903)