Creëer een echt winters gerecht met dit recept voor Mexicaanse draadjesvleesschotel met aardappelpuree. Met de Classic Sauce for hashed meat en de Classic Rich chasseur sauce, geef je deze ovenschotel een warme smaak die je naar Mexico brengt.
1. Vermeng de rundvleesblokjes met de Binding DS en de Chimichurri kruiden.
2. Vermeng het gekruide rundvlees met de Classic Sauce for hashed meat en de Classic Rich chasseur sauce.
3. Vacumeer het rundvlees en gaar het sousvide op 100% stoom gedurende 4 uur op 85 ºC. Koel het terug.
4. Stort het vlees in een ovenschaal. Vermeng de aardappelpuree en de World Grill – Mexican Madness.
5. Doe de gekruide aardappelpuree in een spuitzak. Decoreer het geheel met toefjes gekruid aardappelpuree.
– 1 emmer Classic Sauce for Hashed meat
– 1 emmer Classic Rich Chasseur sauce
– 50 g World Spice Blend – Chimichurri kruiden fijn zonder zout (artnr 1164666)
– 50 g Binding DS pure (artnr 371278)
– 100 g World Grill – Mexican Madness (artnr 343602)
– 6 kg rundvleesblokjes
– 2 kg aardappelpuree