Oesterzwam-birria
Zoetzure ui
Tuinbonen guacamole
Koriander-krokant
Opmaak
Oesterzwam-birria
– 190 g oesterzwammen
– 50 g olijfolie
– 5 g Verstegen Tex Mex kruiden fijn zonder zout – pure
– 60 g Verstegen Spice Oil Smoked Paprika Jalapeño – pure
Zoetzure ui
– 2 rode uien
– 1 limoen
– 200 ml zoetzuur
Tuinbonen guacamole
– 1 kg tuinbonen
– 250 g crème fraîche
– 1 Jalapeño Verstegen Zeezout – pure
– Verstegen Peper 4 seizoen – pure
Koriander-krokant
– 250 ml zoetzuur
– 50 g koriander
– 150 g hennepzaad
– 2 g Verstegen Zeezout – pure
– 10 g malto
Garnering
– 20 g maïs
– 10 g tuinbonen
– 5 jalapeño (schijfjes)
– 30 g zwartebonen knoflooksaus
– 2 g koriandercress
– 30 g Verstegen Spice Oil Smoked Paprika Jalapeño – pure
Opmaak (per persoon)
– 1 tortilla
– 100 g oesterzwambirria
– 20 g zoetzure ui
– 100 g tuinbonen guacamole
– 15 g koriander-krokant