Mexicaanse worst van lam

Probeer zelf eens deze worst te maken en geef steeds weer je eigen draai er aan. Door de unieke basismix blijft de versheid van de worst langer behouden. De combinatie van chili, koriander en gerookte paprika geven een verrassend eindproduct.

  • Bereidingstijd: -
  • Oventijd: -
  • Categorieën: Vlees

Bereidingswijze

1. Draai de lamsvlees snippers door 4 mm plaat.

2. Voeg de Mix voor Worst compleet toe samen met de Taste Extension Chili & Gerookte Paprika.

3. Meng tot voldoende binding.

4. Stop op in schapensnaren tot een worst van circa 250 gram.

5. Rol de worsten op tot een spiraal.

6. Zet de worsten eventueel vast met een satéprikker.

Bereidingsadvies
Bak de Mexicaanse Worst van Lam in circa 15 minuten gaar.

Ingrediënten

– 1 kg lamssnippers (max. 30% vet)
– 35 g Verstegen Mix voor Worst compleet
– 10 g Taste Extension Chili & Gerookte Paprika grof zonder zout pure (artnr 1004401)
– schapensnaren 22 x 24