Mozzarella salade met witlof en Curry Paste for Red Curry

De mozzarella is gemarineerd in de Kumar's Curry Paste for Red Curry. De currypasta geeft een frisse, zoete smaak. De curry is kleurrijk en pittig door de toevoeging van rode chilipepers en is heerlijk met de mozzarella. Voeg aardappel en andere groente toe voor een lekkere vegetarische maaltijd.

  • Aantal Personen: 1
  • Categorieën:

Bereidingswijze

  1. Meng de Kumar’s Curry Paste for Red Curry met een beetje van het vocht van de mozzarella. Laat de mozzarella hier 30 minuten in marineren.
  2. Marineer 2 stronken witlof in de olie, azijn en zout.
  3. Snijd de resterende groenten in zeer dunne plakjes.
  4. Plet de pecannoten.
  5. Leg enkele witlofbladeren ter garnering apart. Alle overige ingrediënten mengen, houd wat apart voor garnering.

Serveertip:
De witlofbladeren als een zonnebloem op een rond bord leggen. De salade in het midden plaatsen, plaats de mozzarella bovenop de salade. Garneren met de resterende salade.

Ingrediënten

– 1 bolletje mozzarella
– 1/2 el Kumar’s Curry Paste for Red Curry
– 3 witlof stronken
– 1 kleine rijpe papaja
– pecannoten
– 1 kleine rode ui
– rode basilicum
– muntblaadjes
– olijfolie
– azijn
– zout