Ovenschotel Witlof Ham&Kaas met Crispy Breading Cheese&Onion

  • Aantal Personen: 4-6
  • Categorieën:

Bereidingswijze

1. Breng de aardappelpuree op smaak met de Verstegen Kruidenmix voor Stamppot.

2. Snijd de witlof in stukjes.

3. Fruit de ui aan en voeg de hamblokjes erbij.

4. Bak hierna de witlof mee.

5. Voeg de Verstegen Gratin Sauce en geraspte kaas toe.

6. Bedek de bodem van een ovenschaal met puree en voeg het witlof/sausmengel toe.

7. Bestrooi met Crispy Breading Cheese & Onion.

Ingrediënten

– 1000 g Aardappelpuree
– 750 g Witlof
– 250 g Ham (blokjes, 4 mm)
– 250 g Kaas (geraspt)
– 600 g Verstegen Gratin Sauce
– 10 g Verstegen Kruidenmix voor Stamppot
– Crispy Breading Cheese & Onion