Ovenschotel Witlof Ham&Kaas met Crispy Breading Cheese&Onion

  • Aantal Personen: 1
  • Categorieën:

Bereidingswijze

1. Breng de aardappelpuree op smaak met de Kruidenmix voor Stamppot
2. Snijd de witlof in stukjes
3. Fruit de ui aan en voeg de hamblokjes erbij
4. Bak hierna de witlof mee
5. Voeg de Gratin sauce en geraspte kaas toe
6. Bedek de bodem van een ovenschaal met puree en voeg het witlof/sausmengel toe
7. Bestrooi met Crispy Breading Cheese & Onion

Ingrediënten

– 1000g Aardappelpuree
– 750g Witlof
– 250g Ham (blokjes, 4 mm)
– 250g Kaas (geraspt)
– 600g Verstegen saus gratin 2700 g emmer (Artikelnr. 399801)
– 10g Verstegen Kruidenmix voor Stamppot 650 g (Artikelnr: 618374)
– Crispy breading cheese&onion 2,5 kg emmer – Verstegen – 08712200114334